Market

«Beauty from the Deep»

H Biotherm είναι ο υπερήφανος χορηγός ομορφιάς των Spetsathlon & Spetses Mini Marathon

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Biotherm, από το 1952, εμπνέεται από τον πλούτο των θαλασσών και του νερού, ανακαλύπτει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα σε φύκη και μικροοργανισμούς και δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα περιποίησης ενώ με την πλατφόρμα Water Lovers επιστρέφει στους ωκεανούς προσφέροντας πόρους για ερευνητικές δράσεις και την προστασία των θαλασσών.

Η Biotherm είναι χορηγός ομορφιάς του Spetsathlon (24-26 Απριλίου 2015) και του Spetses Mini Marathon (9-11 Οκτωβρίου 2015), του οποίου ο αγώνας κολύμβησης είναι ο μεγαλύτερος αγώνας ανοιχτής θαλάσσης στην Ευρώπη. Η συμβολή των εθελοντών καθ’ όλη την διάρκεια του Spetses mini Marathon είναι πολύτιμη καθώς αποτελούν την ψυχή του αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για παράδειγμα, διοργανώνονται συστηματικοί καθαρισμοί του βυθού σε όλο το στενό των Σπετσών και συγκεκριμένα στις παραλίες που τερματίζουν και ξεκινούν οι αθλητές, με την φροντίδα και την μέριμνα όλων των Σπετσιωτών εθελοντών. Δράση που συνάδει με την φιλοσοφία της Biotherm.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SPETSES MINI MARATHON

Η διοργάνωση που φέτος συμπληρώνει 5 χρόνια επιτυχίας, ξεκίνησε το 2011, από την Δρ. Μαρίνα- Λύδα Κουταρέλλη, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, με δύο αγωνίσματα και 700 συμμετοχές. H Biotherm ως χορηγός ομορφιάς ήταν εκεί. Πλέον, oι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 10.000, σε ένα σύνολο 8 δρομικών και κολυμβητικών αγωνισμάτων για ενήλικες και παιδιά. Τα αγωνίσματα περιλαμβάνουν: κολύμβηση στα 5.000 μ., 3.000 μ. για ενήλικες και 150 μ. για παιδιά. Μαραθώνιος στα 10 χμ., 25χμ. , 5χμ. για ενήλικες και 1.000 μ. για παιδιά. Στον αγώνα συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού: αναφέρονται ενδεικτικά οι Σπύρος Γιαννιώτης, Περικλής Ιακωβάκης, Μάγδα Γαζέα, Ντενίζ Δημάκη, Σοφία Μπεκατώρου, Αθανασία Τσουμελέκα, η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, Γιάννης Δρυμωνάκος, κα. Επίσης, ισχυρό παρών δίνει και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SPETSATHLON

Το Τρίαθλο των Σπετσών αποτελεί πλέον έναν ισχυρό θεσμό αφού με πάνω από 400 τριαθλητές, 200 ποδηλάτες ειδικά για τον Ποδηλατικό Αγώνα, 250 εθελοντές και περισσότερους από 1.500 επισκέπτες συνολικά καθιερώνεται ως μία εκ των δημοφιλέστερων αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή μάλιστα αθλητών από 17 διαφορετικές χώρες.

Οι δύο αυτές αθλητικές οργανώσεις αποτελούν αγώνες φαινόμενο λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων που έχουν καταφέρει σε επίπεδο τουρισμού αλλά και σε επίπεδο αθλητικό και τελούν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Σπετσών.

Η ΒΙΟΤΗERM ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η Biotherm επέλεξε να στηρίξει και φέτος το θεσμό του Spetsathlon και του Spetses mini Marathon προσφέροντας τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lait Solaire στους περίπου 350 εθελοντές που αποτελούν την ψυχή της οργάνωσης καθώς και τα σκουφάκια για τους κολυμβητικούς αγώνες. Παράλληλα, τόσο στη σελίδα της Biotherm στο Facebook όσο και στο Instagram θα τρέχουν όλο το μήνα Απρίλιο, διαγωνισμοί που θα δίνουν την ευκαιρία στους τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές στο Spetsathlon, αντηλιακά προϊόντα Lait Solaire καθώς και την απαραίτητη ενυδάτωση με την θρυλική Aquasource.