Market

«Μασάμε για καλό»

Και χαρίζουμε ένα χαμόγελο γεμάτο υγεία στα παιδιά

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην επίσημη πρωτοβουλία της Orbit® «Μασάμε για καλό» που στόχο έχει να προσφέρει προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους σε παιδιά και εφήβους που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.  Την εκπληκτική αυτή πρωτοβουλία έσπευσαν να αγκαλιάσουν μεταξύ άλλων η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης.

image

Η αυλαία άνοιξε στο κατάστημα Mega ΑΒ Βασιλόπουλος Ελληνικού, δεδομένου ότι η προώθηση του προγράμματος ξεκίνησε κατ’ αποκλειστικότητα στην αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος. Κατά τη διάρκεια ενός special happening, οι καλεσμένοι χάρισαν απλόχερα φωτεινά χαμόγελα στα Παιδικά Χωριά SOS συμμετέχοντας στην ενέργεια, ενώ έβγαλαν φωτογραφίες selfie με το hashtag #OrbitSOS, μεταφέροντας σε ακόμη περισσότερους το μήνυμα «Μασάμε για καλό» και αναρτώντας τις στις προσωπικές τους σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

image

Υποστηρίξτε και εσείς το «Μασάμε για καλό»!

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε σε αυτή την προσπάθεια κάνοντας πράξη το «Μασάμε για καλό», καθώς η Orbit® προσφέρει 0,05€ με κάθε αγορά συσκευασίας, με στόχο τη συγκέντρωση ενός ποσού που θα διατεθεί για την πρόληψη και προστασία της στοματικής υγείας των παιδιών και των εφήβων που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS. Πάνω απ’ όλα όμως, βοηθάτε κι εσείς στην ενημέρωση των παιδιών για τη σημασία της φροντίδας της στοματικής υγείας από νεαρή ηλικία.

Ας κάνουμε όλοι πράξη το «Μασάμε για καλό»!

Αγοράζοντας ένα πακέτο Orbit®

χαρίζουμε λάμψη στα πιο αθώα χαμόγελα… στα Παιδικά Χωριά SOS!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook:

Orbit Gum Greece