Market

«We love women» στο Runner Store

Το Golden Hall αγαπάει τις γυναίκες και τους αφιερώνει δύο εβδομάδες

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
91217-183805.jpg

Το Golden Hall γιορτάζει για 5η συνεχόμενη χρονιά το ωραίο φύλο και για δύο εβδομάδες θα φιλοξενεί μία σειρά από δράσεις και events, με κύριο γνώμονα τις απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας. Έτσι, από τις 13 έως και τις 28 Μαρτίου θα μετατραπεί σε έναν μοναδικό προορισμό για τη μόδα, την ομορφιά, την υγεία και τον αθλητισμό καθώς και για τη μαγειρική, το wellness , το wellbeing και ό,τι αφορά το ωραίο φύλο.

Το RUNNER STORE, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά για δρομείς, αγαπά τις γυναίκες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτές τις δράσεις. Έτσι, διοργανώνει μία σειρά από sessions που σκοπό έχουν να φέρουν πιο κοντά τις γυναίκες στην άσκηση, να τις βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους, να γυμναστούν αλλά και να χαλαρώσουν.

Pilates και Yoga

Η αρχή έγινε την Παρασκευή 13 Μαρτίου με την Πρωταθλήτρια στίβου – Κινησιοθεραπεύτρια Μαρία Παπαδοπούλου η οποία πραγματοποιεί Yoga και Pilates Session by RUNNER STORE σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Golden Hall (Fitness Corner) από τις 18:00-20:00. Τα συγκεκριμένα sessions θα πραγματοποιηθούν τις Τρίτες 17 & 24, τις Πέμπτες 19* & 26 και τις Παρασκευές 20 & 27 Μαρτίου.

Ώρα για ενδυνάμωση

Η Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου δείχνει τα δικά της μυστικά ενδυνάμωσης by Runner Store μόνο για γυναίκες, για ένα σμιλεμένο και καλλίγραμμο σώμα στο 2ο όροφο του Golden Hall στον ειδικά διαμορφωμένο fitness χώρο. Την Πέμπτη 19/3 στις 18:30-19:30 και το Σάββατο 28/3 στις 12:00-13:00.

…και για ρυθμική

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσε να λείπει η ρυθμική γυμναστική. Η προπονήτρια ρυθμικής Γεωργία Καρφή περιμένει γυναίκες αλλά και παιδιά για ένα ξεχωριστό session ρυθμικής που περιλαμβάνει ασκήσεις στα όργανα, κορδέλα, κορύνες, μπάλα, σχοινάκι, καθώς και διδασκαλία στοιχείων μπαλέτου και χορού και εκμάθηση ασκήσεων ενόργανης εδάφους. Το συγκεκριμένο session πραγματοποιείται τα Σάββατα 14, 21 & 28 Μαρτίου στο Fitness Corner από τις 14:00 έως τις 15:00.

Και φυσικά τρέξιμο!

Επειδή όμως το RUNNER STORE αυτό που γνωρίζει καλύτερα είναι το τρέξιμο, σας προσκαλεί στον αγώνα δρόμου με Fun χαρακτήρα που διοργανώνει το Golden Hall , το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 12:00. Ο «Fun Race» είναι ένας ξεχωριστός αγώνας απόστασης 4 χλμ. σε μία ειδική διαδρομή με εκκίνηση και τερματισμό το GOLDEN HALL και θα κατευθύνεται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ μόνο για γυναίκες. Μην το χάσετε!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ