Market

Η Swatch φέρνει την high-tech τέχνη στον καρπό μας

Με τα πέντε νέα μοντέλα Sistem51

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το SWATCH SISTEM51 είναι το επαναστατικό μηχανικό ρολόι που γυρίζει ανάποδα τον κόσμο των ρολογιών όπως τον ξέρουμε. Σήμερα, τα πιο εξειδικευμένα μηχανικά ρολόγια κατασκευάζονται στο χέρι από γνώστες της τέχνης της παραδοσιακής ωρολογοποιίας. Το SISTEM51 από την άλλη είναι ένα μηχανικό ρολόι για τον καθένα. Κατασκευάζεται όχι στο χέρι αλλά σε μια πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής. Η νέα αυτή εφεύρεση της Swatch δεν αποτελεί μόνο ένα τεχνολογικό θαύμα αλλά και έναν νέο καμβά για δημιουργικούς καλλιτέχνες και σχεδιαστές. Κάθε επιφάνεια προσφέρεται για παιχνίδι με χρώματα και σχήματα και για εντυπωσιακές συνθέσεις. Καθώς ο ρότορας που κουρδίζει το ρολόι γυρνά γύρω από τον άξονά του, κάθε σχέδιο αποκτά ξαφνικά κίνηση και γίνεται ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης σε δράση. 100% Ελβετικής κατασκευής, το SISTEM51 είναι μια όμορφη τεχνολογία.

Πέντε μοντέλα κάνουν το ντεμπούτο τους στη νέα συλλογή. Το SISTEM PINK έχει ένα βαθύ μπλε καντράν με σχέδια σε ροζ και κίτρινο, μπλε στεφάνη, ημιδιάφανη ροζ κάσα και ροζ λουράκι σιλικόνης. Το SISTEM GREEN συνδυάζει την αντίθεση πορτοκαλί στοιχείων πάνω στο λαμπερό πετρόλ καντράν, πετρόλ στεφάνη, ημιδιάφανη πετρόλ κάσα ενώ η πίσω πλευρά αποκαλύπτει ένα εκτυφλωτικό πορτοκαλί και πετρόλ σχέδιο εμπνευσμένο από την ανατολή του ηλίου. Το SISTEM CHIC έχει κλασικό ασπρόμαυρο καντράν και μαύρη στεφάνη, κάσα και λουράκι ενώ η πίσω όψη αφηγείται μια συγκλονιστική ιστορία με ένα σχέδιο Pop-art. Το SISTEM CLASS λέει την ώρα με τον κομψό συνδυασμό λευκών ενδείξεων πάνω σε μαύρο καντράν πλαισιωμένο από στεφάνη και ημιδιάφανη μπλε κάσα και μαύρο λουράκι σιλικόνης. Το σπορ SISTEM CREAM ολοκληρώνει τη νέα συλλογή με μαύρο καντράν και λευκές ενδείξεις, ασπρόμαυρη στεφάνη, κρεμ κάσα και δερμάτινο λουράκι ενώ η πίσω όψη διακοσμείται από πουά ασπρόμαυρο σχέδιο.

Αφού δεν είναι ρολόι quartz, το SITEM51 δεν χρειάζεται μπαταρία- ενεργοποιείται από το άτομο που το φοράει. Με κάθε κίνηση του καρπού ο ρότορας τίθεται σε κίνηση, κουρδίζοντας το ρολόι, επομένως το SISTEM51 έχει έναν «αυτόματο» ή «μηχανικό» μηχανισμό. Ακόμη κι αν το αφήσει κανείς να «ξεκουραστεί» για λίγο, συνεχίζει τη λειτουργία του για μια απίστευτη χρονική περίοδο 90 ωρών.

image

SUTR401 SISTEM PINK 135€

Μοντέλο: SISTEM51

Καντράν: μπλε με ροζ, κίτρινα και λευκά σχέδια

Κάσα: ημιδιαφανές ροζ πλαστικό

Στεφάνη: μπλε πλαστικό με λευκά σχέδια

Λουράκι: ροζ σιλικόνη

image

SUTG400 SISTEM GREEN 135€

Μοντέλο: SISTEM51

Καντράν: γυαλιστερό πετρόλ με πορτοκαλί και κόκκινα σχέδια

Κάσα: ημιδιαφανές πετρόλ πλαστικό

Στεφάνη: πετρόλ πλαστικό με πορτοκαλί σχέδια

Λουράκι : πετρόλ σιλικόνη με πορτοκαλί ραφή

image

SUTB402 SISTEM CHIC 135€

Μοντέλο: SISTEM51

Καντράν: λευκό με μαύρο και κόκκινο σχέδιο

Κάσα: Μάυρο πλαστικό

Στεφάνη: Μάυρο πλαστικό

Λουράκι: Μαύρη σιλικόνη με μαύρη ραφή

image

SUTS402 SISTEM CLASS 135€

Μοντέλο: SISTEM51

Καντράν: μαύρο με λευκά και κόκκινα σχέδια

Κάσα: ημιδιαφανές μπλε πλαστικό

Στεφάνη: μαύρη πλαστική με λευκά και γκρι σχέδια

Λουράκι: μαύρη σιλικόνη με μπλε ραφή

image

SUTM400 SISTEM CREAM 135€

Μοντέλο: SISTEM51

Καντράν: μαύρο με λευκά και κόκκινα σχέδια

Κάσα: πλαστική σε κρεμ απόχρωση

Στεφάνη: μαύρη πλαστική με λευκό σχέδιο

Λουράκι δερμάτινο σε κρεμ απόχρωση