Market

Γυαλιά Ηλίου Fashion Show Max Mara Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

Με επιρροές και έμπνευση από τη δεκαετία του '70, η συλλογή γυαλιών ηλίου fashion show της Max Mara. Χαρακτηριστικό των γυαλιών, η υπερμεγέθης τετραγωνισμένη φόρμα τους με μεταλλικά περιγράμματα που πλαισιώνουν τα μάτια και διαγράφουν τους βραχίονες σαν μια κομψή γραφιστική γραμμή. Η χρωματική παλέτα υπογραμμίζει τον καθαρό σχεδιασμό με διακριτικές αποχρώσεις, όπως ροζ χρυσαφί με γυαλιστερό μαύρο και γκρι ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσαφί με καφέ και καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με κόκκινο και γκρι ντεγκραντέ φακούς, χάλκινο χρυσαφί με κρεμ και καφέ καθρεπτέ φακούς.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
90441-182368.jpg

Με επιρροές και έμπνευση από τη δεκαετία του '70, η συλλογή γυαλιών ηλίου fashion show της Max Mara. Χαρακτηριστικό των γυαλιών, η υπερμεγέθης τετραγωνισμένη φόρμα τους με μεταλλικά περιγράμματα που πλαισιώνουν τα μάτια και διαγράφουν τους βραχίονες σαν μια κομψή γραφιστική γραμμή.

Η χρωματική παλέτα υπογραμμίζει τον καθαρό σχεδιασμό με διακριτικές αποχρώσεις, όπως ροζ χρυσαφί με γυαλιστερό μαύρο και γκρι ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσαφί με καφέ και καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ χρυσό με κόκκινο και γκρι ντεγκραντέ φακούς, χάλκινο χρυσαφί με κρεμ και καφέ καθρεπτέ φακούς.

Τα νέα γυαλιά ηλίου Max Mara (μοντέλο MM CLASSY III) διατίθενται παγκοσμίως στις μπουτίκ Max Mara και σε επιλεγμένα high end οπτικά καταστήματα.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Max Mara παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ