Market

Πασχαλινό Bazaar Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει o Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης την Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Μαρτίου 17:00 – 21:00, το Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, 11:00 – 15:00 στο εντευκτήριο των μελών.

Στο Bazaar θα βρείτε όμορφες διακοσμημένες λαμπάδες από τις κυρίες μέλη μας, σοκολατένια αυγά, χειροποίητα κουλουράκια, παιδικά παιχνίδια, είδη δώρων και ένδυσης, κοσμήματα, αξεσουάρ και προϊόντα με το σήμα του Ν.Ο.Β.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί, να μας τιμήσετε με τις αγορές σας και να στηρίξετε τους σκοπούς του Ομίλου μας.

Ο ΝΟΒ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ναυταθλητικά σωματεία της Ευρώπης με παράδοση σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Οι αθλητές μας ξεκινούν να προπονούνται από πολύ μικρή ηλικία με αγάπη, επιμονή και συστηματικότητα. Στο πλαίσιο του ''ευ αγωνίζεσθαι'' συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, διακρίνονται μέσα από τις νίκες και τις επιτυχίες τους, στελεχώνουν Εθνικές ομάδες και οι διακρίσεις τους σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο γίνονται γνωστές κάνοντας υπερήφανους όλους εμάς και τη Χώρα μας.

image

Για πληροφορίες που αφορούν το Πασχαλινό Bazaar ή την δραστηριότητα του ΝΟΒ παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας στο 210 89 62 416.