Market

Τελετή Αποφοίτησης του IST στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
90022-181653.jpeg

Σε μία εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του IST με τη συμμετοχή των Πρυτανικών αρχών, καθώς και του ακαδημαϊκού προσωπικού του IST και εκπροσώπων του συνεργαζόμενου Βρετανικού Ιδρύματος, University of Hertfordshire.

Παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο, όπως του κ. Χρήστου Βασιλάκου, Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, του κ. Γεώργιου Μέργου, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, του κ. Σταύρου Γατόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου της BIG SOLAR, αλλά και πλήθους συγγενών και φίλων, απονεμήθηκαν από την κα Δάφνη Φουντουκάκου (IST) και τον κ. Chris McIntyre (University of Hertfordshire), οι Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, σε μια εκδήλωση που ακολούθησε το ακριβές τελετουργικό της αποφοίτησης που πραγματοποιείται στη Μ. Βρετανία, από το University of Hertfordshire.

Μία νέα εποχή μόλις ξεκινάει για 250 αποφοίτους μας!

image

GRADUATION 2015

Και επειδή στο IST είμαστε υπερήφανοι για τους αποφοίτους μας και προτεραιότητά μας είναι να τους στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, φέτος στην Τελετή Αποφοίτησης, βραβεύσαμε δύο παλαιότερους αποφοίτους μας, τους κ.κ. Θωμά Δημακόπουλο και Θανάση Ντούση που έχουν διακριθεί για την ακαδημαϊκή και επιχειρηματική τους πορεία αντίστοιχα. Ο κ. Θ. Δημακόπουλος σήμερα εργάζεται ως Senior Software Developer στην εταιρεία Exus και ο κ. Θ. Ντούσης κατέχει τη θέση του IT Senior Manager για τα Βαλκάνια στην PepsiCo International.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Γενικός Διευθυντής του IST, κ. Δρακ. Φουντουκάκος τονίζοντας ότι «Η εκπαίδευση και κατάρτιση είναι αγάπη, σεβασμός στον εαυτό σου, σεβασμός σε αυτούς που εκπαιδεύεις, σεβασμός στις οικογένειές τους που με θυσίες σπουδάζουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματα που με κατακλύζουν μοιράζομαι μαζί σας με την καθιέρωση διάκρισης και βράβευσης των αποφοίτων μας. Πώς να μην αισθανόμαστε υπερήφανοι όταν αποδίδουμε στην ελληνική και στη διεθνή κοινότητα, επίπεδο πτυχιούχων όπως οι κ.κ. Θ. Δημακόπουλος και Θ. Ντούσης».

GRADUATION 2015

Δρακ. Φουντουκάκος, Γενικός Διευθυντής, IST και Θ. Ντούσης, Aπόφοιτος IST και IT Senior Manager, PepsiCo International

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Chris McIntyre επισήμανε ότι «Επιλέγοντας να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών του University of Hertfordshire στο IST, αναπτύξατε όχι μόνο ακαδημαϊκές γνώσεις και δεξιότητες, αλλά αυξήσατε την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό σας πολύτιμο στέλεχος από την πρώτη κιόλας ημέρα».

Τέλος, εκπροσωπώντας τους αποφοίτους του IST που ανήκουν σε ένα παγκόσμιο δίκτυο 165.000 αποφοίτων, o κ. Γιώργος Χανιωτάκης, ευχαρίστησε τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγησή τους, τονίζοντας «Το IST στάθηκε δίπλα µας, όχι µόνο για να µας µεταφέρει γνώση, αλλά και για να µας αναζωπυρώνει τη σπίθα της αναζήτησης, της δηµιουργίας για το νέο, τον επαγγελµατισµό που θα πρέπει να έχουµε όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγµή να βγούµε έξω και να αλλάξουµε τον κόσµο!»

GRADUATION 2015

1. Jerry Forrester, Dean of Business School, University of Hertfordshire-Chris McIntyre, Dean of Cultural Affairs, University of Hertfordshire-Τίνα Ζώη, Registrar, IST

2. Ακαδημαϊκό προσωπικό IST & University of Hertfordshire

3. Δρακ. Φουντουκάκος, Γενικός Διευθυντής, IST

4. Julie Newlan, Pro-Vice Chancellor of Enterprise & Director of Marketing Communications, University of Hertfordshire-Δάφνη Φουντουκάκου, IST-Νταίζη Φουντουκάκου, IST

5. Γ. Μηναδάκης, CEO, IST-Jerry Forrester, Dean of Business School, University of Hertfordshire

6. Ακαδημαϊκό προσωπικό, IST

7. Γ. Χανιωτάκης, Απόφοιτος Πληροφορικής IST

8. Chris McIntyre, Dean of Cultural Affairs, University of Hertfordshire και Μαργαρίτα Ελένη Κοντού, Απόφοιτος Μεταπτυχιακού Πληροφορικής IST

9. Είσοδος Ακαδημαϊκής Πομπής

IST, Πειραιώς 72, 183 46, Μοσχάτο

Τηλ: 210-4822-222

info@ist.edu.gr

www.ist.edu.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ