Market

Ultra Boost, το καλύτερο running παπούτσι

Ποτέ πριν το τρέξιμο δεν ήταν τόσο απολαυστικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89568-180629.jpg

Η adidas, κορυφαία εταιρεία στο χώρο αθλητικών ειδών, έκανε ένα νέο μεγάλο βήμα και έφερε ξανά την επανάσταση στο τρέξιμο με το καλύτερο running παπούτσι, Ultra BOOST, χρησιμοποιώντας σχέδια και πραγματοποιώντας μέτρηση επιφάνειας με το ARAMIS 3D. Το Ultra BOOST προσαρμόζεται αυτόματα στον ρυθμό τρεξίματος του runner προσφέροντας έτσι την ασύγκριτη Επιστροφή Ενέργειας του BOOST™, τη μέγιστη υποστήριξη και πρωτόγνωρη άνεση που προσαρμόζεται για περισσότερα από εκατοντάδες χιλιόμετρα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η παρουσίασή του έγινε σε μία περιοχή της Νέας Υόρκης από τον Yohan Blake, τoν David Villa και τoν Sammy Watkins, μια ομάδα ελίτ αθλητών και εκατοντάδες φίλους του παπουτσιού από όλον τον πλανήτη. Οι αθλητές και οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της τελειότητας του Ultra BOOST μέσω live δοκιμών του συστήματος ARAMIS το οποίο χρησιμοποιείται από κορυφαίους οργανισμούς και εταιρίες όπως η NASA, η Boeing και η Αudi για να πραγματοποιούν crash tests, αναλύσεις δόνησης και έρευνες διάρκειας ζωής προϊόντων.

image

«Για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των αθλητών ανά τον κόσμο που ζητούσαν περισσότερη Ενέργεια θελήσαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο running παπούτσι, και αυτό ακριβώς είναι το Ultra BOOST. Η adidas με το BOOST έθεσε ψηλά τον πήχη του κλάδου και θα συνεχίσει να οδηγεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το Energy Running για όσους τολμούν να ακολουθήσουν» δηλώσε ο Eric Liedtke, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της adidas.

Το Ultra BOOST αποτελείται από 20% περισσότερο αντικραδασμικό υλικό BOOST, χρησιμοποιεί μια πρωτοποριακή αναβάθμιση της τεχνολογίας PRIMEKNIT της adidas, ενώ ένα από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά του είναι η Stretch web εξωτερική σόλα η οποία εφαρμόζει και προσαρμόζεται ανάλογα με την κίνηση και το πάτημα του ποδιού και η καινούργια σόλα TORSION® SYSTEM διπλής πυκνότητας που προστέθηκε στην βάση του παπουτσιού.

Η καλύτερη εμπειρία τρεξίματος με το Ultra BOOST σε περιμένει στο www.adidas.com/ultraboost. Το adidas Ultra BOOST θα είναι διαθέσιμο από τις 25 Φεβρουαρίου στα καταστήματα adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ