Market

Εντυπωσιακή η Τελετή Αποφοίτησης του IST College στο Μέγαρο Μουσικής

Παρουσία των Γενικών Διευθυντών του IST College κ.κ. Γ. Καστρινάκη και Δρακ. Φουντουκάκου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε μία εντυπωσιακή και συγκινητική εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τελετή Αποφοίτησης του IST College με τη συμμετοχή των Πρυτανικών αρχών, καθώς και του ακαδημαϊκού προσωπικού του IST College και εκπροσώπων του συνεργαζόμενου Βρετανικού Ιδρύματος, University of Hertfordshire.

Παρουσία των Γενικών Διευθυντών του IST College κ.κ. Γ. Καστρινάκη και Δρακ. Φουντουκάκου, καθώς και κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και πλήθους συγγενών και φίλων, απονεμήθηκαν οι Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, σε μια εκδήλωση που ακολούθησε το ακριβές τελετουργικό της αποφοίτησης που πραγματοποιείται στη Μ. Βρετανία, από το University of Hertfordshire.

Και επειδή στο IST College είμαστε υπερήφανοι για τους αποφοίτους μας και προτεραιότητά μας είναι να τους στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, φέτος στην Τελετή Αποφοίτησης, βραβεύσαμε δύο αποφοίτους μας που έχουν διακριθεί για την ακαδημαϊκή τους πορεία, καθώς και για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αναγνώριση της προσπάθειας και του έργου τους.

Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Γενικός Διευθυντής του IST College, κ. Δρακ. Φουντουκάκος. Στην ομιλία του, ο κ. Δρακ. Φουντουκάκος επισήμανε: «Τιμή! Χαρά! Επιβεβαίωση και επίτευξη των στόχων μας! Μεγάλη ηθική ικανοποίηση! Αγάπη για το ανθρώπινο δυναμικό που πλάθεις! Στιγμές σαν την σημερινή αποζημιώνουν τους κόπους, τις θυσίες των πιστεύω μας, όταν φτάνουμε σε αποτέλεσμα σαν το σημερινό! Η εκπαίδευση και κατάρτιση είναι αγάπη, σεβασμός στον εαυτό σου, σεβασμός σε αυτούς που εκπαιδεύεις, σεβασμός στις οικογένειές τους που με θυσίες σπουδάζουν τα παιδιά τους για ένα καλύτερο μέλλον. Αρχές και αξίες, ποιότητα και σκληρή εκπαίδευση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το IST».

Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Chris McIntyre, Dean of Cultural Affairs και εκπρόσωπος του Πρύτανη του University of Hertfordshire ο οποίος, μαζί με την κα Δάφνη Φουντουκάκου, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας του IST College απένειμαν τα πτυχία στους αποφοίτους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Chris McIntyre επισήμανε ότι «Αυτό στο οποίο εστιάσαμε ήταν να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Όταν επιλέξατε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών του University of Hertfordshire στο IST, επιλέξατε ένα περιβάλλον και ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα το οποίο εστιάζει στις δεξιότητες εκείνες που θα σας ανοίξουν πόρτες, ανεξαρτήτως οικονομικών συνθηκών. Δεν αναπτύξατε όμως μόνο ακαδημαϊκές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, αλλά αυξήσατε την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τον εαυτό σας πολύτιμο στέλεχος από την πρώτη κιόλας ημέρα».

Τέλος, εκπροσωπώντας τους αποφοίτους του IST College, o απόφοιτoς Γιώργος Χανιωτάκης, ευχαρίστησε εκ μέρους των αποφοίτων τη Διοίκηση και το προσωπικό του ιδρύματος για την πολύτιμη στήριξη και καθοδήγησή τους, τονίζοντας «Το IST College στην διάρκεια όλων των ακαδηµαϊκών χρόνων, στάθηκε δίπλα µας, όχι µόνο για να µας µεταφέρει γνώση, αλλά και για να µας αναζωπυρώνει τη σπίθα της αναζήτησης, της δηµιουργίας για το νέο, τις διαφορετικές κατευθύνσεις, τον επαγγελµατισµό που θα πρέπει να έχουµε όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγµή να βγούµε έξω και να αλλάξουµε τον κόσµο!»