Market

Rum Royale Masterclass: Μια βραδιά γευσιγνωσίας στα πιο αριστοτεχνικά αποστάγματα σε ρούμι

Monte Vista Experiental Events Series

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rum-royale_masterclass-_banner

Rum Royale Masterclass - Μια βραδιά γευσιγνωσίας στα πιο αριστοτεχνικά αποστάγματα σε ρούμι μέσα από μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας

Την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, το νέο εστιατόριο Monte Vista του Regency Casino Mont Parnes φιλοξενεί το Rum Royale Masterclass, μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γευσιγνωσίας, επιμελημένη από το FineBeing.

Η βραδιά περιλαμβάνει μια επιλεγμένη σειρά από τα πιο εκλεκτά ρούμια του μοναδικού Havana Club, με κορυφαία στιγμή τη γευσιγνωσία μιας σπάνιας και εκλεπτυσμένης έκφρασης της κουβανέζικης τέχνης της απόσταξης, του Havana Club Tributo 2017. Αυτό το περιορισμένης παραγωγής ρούμι αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της δεξιοτεχνίας του Havana Club, με την υπογραφή του Maestro del Ron Cubano, που έχει επιλέξει με απόλυτη ακρίβεια τα πιο εκλεκτά αποστάγματα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους γνώστες και συλλέκτες του είδους.

Ο Γιώτης Αγγελίδης θα μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του γύρω από την τέχνη της απόσταξης και την κουλτούρα του ρουμιού και θα καθοδηγήσει τους παρευρισκόμενους σε αυτό το γαστρονομικό ταξίδι, αποκαλύπτοντας τα μυστικά κάθε ετικέτας.

Το 5-course menu που συνοδεύει τα στάδια της γευσιγνωσίας, επιμελημένο από τον chef Ηλία Ευαγγελόπουλο και τον pastry chef Νίκο Γουρζή, θα οδηγήσει τους καλεσμένους στον κόσμο των premium spirits μέσα από μια εμπειρία υψηλής γαστρονομίας. 

Όσες και όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη δεξιοτεχνία και την κληρονομιά που κρύβεται πίσω από κάθε ετικέτα, απολαμβάνοντας τους παρακάτω συνδυασμούς που έχουν δημιουργηθεί για να αναδείξουν κάθε νότα:

Havana Club Selección de Maestros

Ψητά χτένια με σάλτσα βουτύρου, αρωματισμένη με ρούμι, finger lime gel μάνγκο και baby λαχανικά (Grilled scallops with rum flavored butter sauce, finger lime gel mango and baby vegetables)

Havana Club Professional Edition C

Bisque αστακού με ταρτάρ γαρίδας, κρέμα καρύδας και flakes από τσίλι (Lobster bisque with shrimp tartare, coconut cream, and chili flakes)

Havana Club Professional Edition D

Πικάντικα σουβλάκια αρνιού με lemon grass, σάλτσα γιαουρτιού από καβουρδισμένο βούτυρο με κολοκύθι και μέντα, ντοματίνια κονφί και πίτες naan (Spicy lamb skewers with lemon grass, roasted butter yoghurt sauce with pumpkin and mint, confit cherry tomatoes and naan pies)

Havana Club Pacto Navio

Πάπια κονφί με σάλτσα πορτοκαλιού, καραμελωμένα φουντούκια και κρέμα σελινόριζας αρωματισμένη με espresso (Duck confit with orange sauce, caramelized hazelnuts and celery cream flavored with espresso)

Havana Club Tributo 2017

Παλαιωμένο τυρί Parmigiano Reggiano και μαύρη γκανάζ σοκολάτας, με μαύρο σκόρδο και εσάνς από φύκια, γαρνιρισμένο με κρυστάλλους καπνιστού αλατιού και μια σταγόνα βαλσαμικού παλαιωμένου μελιού (Aged Parmigiano Reggiano cheese and dark chocolate ganache, with black garlic and seaweed essence, garnished with crystals of smoked salt and a drop of balsamic aged honey)

Event Sponsor

Havana Club

Ώρα Προσέλευσης 20:30 Κόστος συμμετοχής 80€

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210-2421002

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ