Market

ac–norm από τη Frezyderm

Μια νέα εναλλακτική φιλοσοφία θεραπευτικής προσέγγισης για την ακμή!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87770-176653.jpg

Οι ανάγκες του λιπαρού, με τάσεις ακμής, προσώπου είναι ιδιαίτερες και απαιτούν εξειδικευμένη προσέγγιση. Για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής υπάρχει η ανάγκη χρήσης καινοτόμων προϊόντων που θα βελτιώνουν άμεσα την εικόνα της επιδερμίδας, με ασφάλεια, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς, ενώ παράλληλα θα μπορούν να συνεπικουρούν στις φαρμακευτικές αγωγές, για μια ολοκληρωμένη δράση.

Η FREZYDERM παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά ac–norm που απευθύνεται σε λιπαρά, με ατέλειες δέρματα και σε επιδερμίδες με ήπια ή μέτρια ακμή καθώς και σε περιπτώσεις σοβαρής ακμής. Με σύγχρονες φόρμουλες και άριστα ανεκτές από το δέρμα συνθέσεις, τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν αυτό που αποζητά το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα, αποτελεσματικότητα με ασφάλεια, καθώς είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens. Επομένως, η FREZYDERM ac–norm αποτελεί μια καινοτόμα, εναλλακτική θεραπευτική πρόταση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες, γι’ αυτό είναι ασφαλής ακόμη και για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες. Η πολλαπλή και επιτυχημένη προσέγγιση του προβλήματος της ακμής βασίζεται σε δύο πολύ σημαντικές καινοτομίες:

image

Η τεχνολογία Optimized Delivery αποτελεί μια νέα επαναστατική τεχνολογία για την καθημερινή περιποίηση του λιπαρού, με τάση ακμής δέρματος, για απόλυτη εξυγίανσή του, σε πρόσωπο και σώμα. Το μυστικό της βρίσκεται στην αυξημένη διαδερμική απορρόφηση των δραστικών συστατικών και τη σταδιακή και ελεγχόμενη απελευθέρωσή τους σε μεγάλο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα όταν μειώνεται η παρουσία τους στο σημείο – στόχος. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια της αντιακνεϊκής τους δράσης μέσα στην ημέρα.

Η σειρά αποτελείται από προϊόντα καθημερινού και βαθύ καθαρισμού, κρέμα συνολικής αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της ακμής, προϊόντα ενυδάτωσης και σμηγματορρύθμισης, αντηλιακή προστασία, περιποίηση για τα χείλη και κάλυψη των ατελειών.

image

Η καινοτομία Medilike αποτελεί την εναλλακτική πρωτοποριακή λύση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής, αλλά αποτελεί και μια εξαιρετικό σύμμαχο στη συντήρηση της φαρμακευτικής αγωγής, μετά την ολοκλήρωσή της. Η αποτελεσματικότητά της στηρίζεται σε δραστικά συστατικά ανάλογης αποτελεσματικότητας φαρμακευτικών μορίων όπως σαλικυλικό οξύ, φυτικά ενεργά (π.χ.magnolia extract) και βιταμίνες. Η σειρά αποτελείται από τις ac-norm Medilike Effect 1, 2 και 3 για τον για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής αντίστοιχα, προσφέροντας άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων της ακμής, ταχεία βελτίωση της εικόνας του δέρματος και απαλλαγή από ανεπιθύμητες ενέργειες. Επιπλέον, η χρήση τους είναι κατάλληλη και για ομοιοπαθητική.

Η ανανεωμένη σειρά ac –norm έρχεται να βελτιώσει όχι μόνο την εικόνα, αλλά και να ενισχύσει τη διάθεση του ασθενή με ακμή. Δέρμα, χωρίς ακμή; Τώρα είναι δυνατόν με την ολοκληρωμένη σειρά ac-norm!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ