- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Don Julio ξανασυστήθηκε στα bar Paloma Meximalism & Atelier του Athens Bar Show
Mε έμφαση στη βιωσιμότητα και την εξατομικευμένη εμπειρία
Η Don Julio ξανασυστήθηκε στα bar Paloma Meximalism & Atelier του Athens Bar Show - Mε έμφαση στη βιωσιμότητα και την εξατομικευμένη εμπειρία
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Athens Bar Show, το οποίο γιόρτασε φέτος τα 14 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Για δύο ημέρες, στις 5 και 6 Νοεμβρίου, περισσότεροι από 15.000 εγχώριοι και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου, παρευρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και επισκέφθηκαν το pop-up kiosk της Don Julio tequila και τα bar: PALOMA MEXIMALISM & PALOMA ATELIER BAR.
Τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του PALOMA MEXIMALISM BAR επιμελήθηκε ο φετινός Έλληνας World Class Winner 2024, Έκτορας Βεζυργιάννης, αναδεικνύοντας, με τις πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις του, τη διεθνή τάση της Paloma. Με επίκεντρο τις γεύσεις της Μεσογείου, αλλά και σταθερές αναφορές στην αισθητική της μεξικανικής κουλτούρας και μεγάλης κληρονομιάς της Don Julio tequila, ο Έκτορας παρουσίασε στο PALOMA MEXIMALISM BAR δύο signature εκδοχές της Don Julio Paloma, την Bloody & τη Granada, επιδεικνύοντας σεβασμό στην εποχικότητα και την εντοπιότητα και τονίζοντας την αναγκαιότητα ενδυνάμωσης του ρόλου της βιωσιμότητας στο σύγχρονο μπαρ. Πιο συγκεκριμένα στη Bloody Paloma συνδύασε μανταρίνι, σαγκουίνι και ρίγανη αναδεικνύοντας συγκεκριμένους Ελληνες παραγωγούς ενώ στη Granada Paloma, ρόδι και βασιλικό υπογραμμίζοντας τη σημασία της εποχικότητας.
Ταυτόχρονα, το διαδραστικό PALOMA ATELIER BAR έφερε στο προσκήνιο την τάση της εξατομικευμένης εμπειρίας ποτού: κάθε επισκέπτης πλησιάζοντας το Bar καλούνταν να απαντήσει σε ένα mini quiz, το οποίο τον κατέτασσε σε ένα διαφορετικό γευστικό προφίλ. Ακολουθώντας το δικό του προφίλ, ο επισκέπτης μπορούσε να απολαύσει δια χειρός διακεκριμένων bartender μια «προσωποποιημένη» Don Julio Paloma, γαρνιρισμένη με διαφορετικό τύπο αρωματικού Μεσογειακού αλατιού και να διαπιστώσει την καταλυτική του επιρροή στη τελική γευστική εμπειρία. Οικοδεσπότες του Paloma Atelier ήταν ο Νίκος Γινάργυρος, νικητής του World class Greece 2021 και ιδιοκτήτητης του Plum Bar στους Παξούς και η Μαργαρίτα Σκιάφου, Diageo Reserve Brand Ambassador.
Παράλληλα, το World Class και η Don Julio tequila φιλοξένησαν στις 6 Νοεμβρίου δύο διαδραστικά σεμινάρια με διεθνώς αναγνωρισμένους εισηγητές:
- To STORYTELLING THROUGH THE SENSES με εισηγήτρια την βραβευμένη bartender και συνδημιουργό του διάσημου, για την καινοτομία και φιλοσοφία του Λονδρέζικου κοκτέιλ μπαρ, Tayer & Elementary, Monica Berg και τη Head of Advocacy Diageo Great Britain, Claire Warner. Οι συμμετέχοντες εξερεύνησαν πως η βιωματική εξιστόρηση μπορεί να αφυπνίσει τις αισθήσεις, προσφέροντας μια νέα προοπτική στην τέχνη του bartending
και
- Το A-R-T of BARS με τον Global World Class Winner 2022 Adrian Michalcik, που ανέδειξε τη σημασία της φιλοξενίας, της οργάνωσης ρουτίνων και της δημιουργίας γευστικών εμπειριών στο σύγχρονο bar, εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν το επάγγελμα με ένα ολοκληρωμένο τρόπο.