Market

Happy Valentine's ή Valentine's Sucks Day;

Βρείτε μοναδικά δώρα στο weddingtales.gr

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το wedshop.gr by weddingtales.gr λατρεύει τα ζευγάρια, τον έρωτα και φυσικά τα πρωτότυπα και ξεχωριστά δώρα! Και επειδή η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είναι η αγαπημένη του γιορτή, δημιούργησε υπέροχα Love Kits και ιδιαίτερα δώρα που θα λατρέψετε αλλά και θα κρατήσετε ακόμη και όταν περάσει η γιορτή του έρωτα!

Chocolate Love Kits, Breakfast in Bed Kits, Snuggle Kits, ρομαντικές και αστείες κούπες, t-shirt και hoodies, throw pillows με ρομαντικά, αγαπησιάρικα και πρωτότυπα μηνύματα…. και το ακόμη πιο υπέροχο είναι πως όλα μπορείτε να τα προσωποποιήσετε με τα ονόματα σας, τα αρχικά σας ή ότι άλλο φανταστείτε και να κάνετε το δώρο σας ακόμη πιο ιδιαίτερο!

Και για αυτούς που λατρεύουν να μισούν τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, το wedshop.gr by weddingtales.gr δημιούργησε υπέροχα δώρα, with a twist. Γιατί «Love is in the air… try not to breath!»

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είναι η γιορτή της αγάπης και του έρωτα… γι’ αυτό το λόγο κάντε στο άλλο σας μισό ένα δώρο που θα κρατήσει και θα σας θυμάται κάθε μέρα του χρόνου!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image