Market

Το Smash n Bun ενώνει τις δυνάμεις του με το Άλμα Ζωής για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Μέρος των εσόδων από το αγαπημένο Teddy’s burger και την αβοκάντο σαλάτα θα διατεθεί για την υποστήριξη των δράσεων του συλλόγου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Smash n Bun ενώνει τις δυνάμεις του με το Άλμα Ζωής για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Το Smash n Bun, ένας από τους πιο δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς για burgers στο Κολωνάκι, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει μια νέα ενέργεια με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Από τις 21 έως τις 26 Οκτωβρίου, μέρος των εσόδων από το αγαπημένο Teddys burger και την αβοκάντο σαλάτα θα διατεθεί για την υποστήριξη των δράσεων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»

Λίγα λόγια για το Άλμα Ζωής

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» ιδρύθηκε το 1988 και προσφέρει πολυεπίπεδες υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής στήριξης σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και παράλληλα εργάζεται για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, στοχεύοντας στη μείωση των θανάτων από την ασθένεια.

Λίγα λόγια για το Smash n Bun

Το Smash n Bun, το κοσμοπολίτικο burger joint στο Κολωνάκι, τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους must προορισμούς για τους λάτρεις των premium burgers. Με έμφαση στα φρέσκα υλικά και στις ιδιαίτερες γεύσεις, το Smash n Bun προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους όσοι αναζητούν εκλεπτυσμένες επιλογές street food στο κέντρο της Αθήνας.

Επισκεφτείτε το Smash n Bun από τις 21 έως τις 26 Οκτωβρίου ή παραγείλτε μέσω wolt και στηρίξτε αυτή την προσπάθεια. Με την αγορά του Teddys burger και της αβοκάντο σαλάτας, ενισχύετε το έργο του «Άλμα Ζωής» και συμβάλλετε στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Email: info@smashnbun.gr
Τηλέφωνο: +30 210 1234567
Instagram: @smashnbun