Market

Holy Llama: Νέο ωράριο και sweet menu

Νέες γευστικές προτάσεις και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
screenshot_1

Holy Llama: Νέες γευστικές προτάσεις και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

Το Holy Llama, ένας από τους πιο αγαπημένους vegan προορισμούς στο κέντρο της Αθήνας, εξελίσσεται δυναμικά, με νέες γευστικές προτάσεις και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας! Από τις 21 Οκτωβρίου, θα είναι καθημερινά ανοιχτό από τις 08:30 έως τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09:00 έως τις 22:00, προσφέροντας ακόμα περισσότερες στιγμές γευστικής απόλαυσης.

Στο πλαίσιο της ανανεωμένης all-day εμπειρίας, το Holy Llama παρουσιάζει το νέο του μενού, δημιουργία του διακεκριμένου pastry chef Κρίτωνα Πουλή, ο οποίος θα σας εκπλήξει ακόμη μία φορά με τα vegan γλυκά του. Το νέο γλυκό μενού περιλαμβάνει εκλεπτυσμένα vegan γλυκά, λαχταριστά travel cakes και πολλές ακόμη γλυκές εκπλήξεις. Μπορείτε να παραγγείλετε γλυκά ή να τα πάρετε για διάφορες προσωπικές περιστάσεις, όπως για το Κυριακάτικο τραπέζι σας.

Το Holy Llama σας προσκαλεί να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία, όπου τα γλυκά σας μπορούν να συνοδευτούν από aperitifs ή φυσικά, βιοδυναμικά κρασιά, επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς που αναδεικνύουν τις γεύσεις και την κάθε λεπτομέρεια του πιάτου.

Με την επέκταση του ωραρίου, το Holy Llama γίνεται ο απόλυτος all-day προορισμός για απολαυστικό πρωινό, χαλαρές απογευματινές συναντήσεις ή βραδινές εξόδους με vegan γλυκά και εκλεπτυσμένα ροφήματα. Είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας γαστρονομικές εμπειρίες σε φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στο Holy Llama σας περιμένουν να ανακαλύψετε το νέο sweet menu και να απολαύσετε τις μοναδικές vegan γεύσεις!

Νέο Ωράριο από 21 Οκτωβρίου:

Καθημερινές: 08:30 - 22:00
Σαββατοκύριακα: 09:00 - 22:00

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ