Market

Lazy Duck Αthens Urban vibes: casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς

Με την προτροπή duck around and find out η πάπια μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους δικούς της σαφείς κανόνες περί living

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 Lazy Duck Αthens Urban vibes: casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς - Η πάπια μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους δικούς της σαφείς κανόνες περί living

Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής. Με την προτροπή duck around and find out η πάπια μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους δικούς της σαφείς κανόνες περί living. 

Ο χώρος είναι εμπνευσμένος από την ενέργεια της Αθήνας, με urban design και διακόσμηση, άνετα καθιστικά και ένα soundtrack με φρέσκους ρυθμούς, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να all day διασκέδαση. H μέρα στο Lazy Duck ξεκινά με καφέ Area 51 και ολοκληρώνεται με καλοφτιαγμένα cocktails. Μαζί με κλασικά αγαπημένα, θα βρείτε και signature cocktails όπως το Hanagasumi με ιαπωνικό σάκε, αρώματα απο πεύκο, ξηρό βερμούτ και αρωματισμένο με άνθη κερασιάς τόνικ και το Himitsu, ένα Νegroni με τη σφραγίδα του Duck χάρη στο κόκκινο βερμούτ από άνθη Sakura και Sisho. 

Το all-day μενού είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις των σάντουιτς. Αγαπημένες επιλογές όπως το BLT και το beef sandwich συναντούν ελληνικές γεύσεις όπως το σάντουιτς με ταλαγάνι και μαρμελάδα ντομάτας αλλά και μια παραδοσιακή πρόταση με μοσχαρίσιο μάγουλο σιγομαγειρεμένο με κόκκινη σάλτσα και πατάτες αλλά και διεθνείς όπως το Double egg smash, pulled pork και το fish and chips sandwich.  

H τεμπέλικη πάπια είναι εδώ, έτοιμη να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να συχνάζεις στην πόλη!

Lazy Duck Athens 

Πλατεία Αγίας Ειρήνης, 10560 

IG @lazyduckathens