Market

Κρυμμένες Ιστορίες Καφέ με έντονο ιταλικό χρώμα: Η Lavazza λανσάρει τη σειρά Tales of Italy στην Ελλάδα

Δύο νέες προσθήκες υπόσχονται μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lavazza

Κρυμμένες Ιστορίες Καφέ με έντονο ιταλικό χρώμα: Η Lavazza λανσάρει τη σειρά Tales of Italy στην Ελλάδα - Δύο νέες προσθήκες υπόσχονται μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία

H Lavazza, η διάσημη ιταλική εταιρεία καφέ με σχεδόν 130 χρόνια ιστορίας, προσκαλεί τους Έλληνες καταναλωτές σε μια αισθητηριακή περιπέτεια με την εισαγωγή δύο συναρπαστικών μιγμάτων στη σειρά κάψουλων συμβατών με Nespresso*: Tales of Roma και Tales of Napoli. Εμπνευσμένα από την έντονη ψυχή των χώρων καφέ και της εμβληματικής καφεοποίας της Ιταλίας, αυτές οι νέες προσθήκες υπόσχονται μια ασύγκριτη γευστική εμπειρία.

Τα Tales of Roma και Tales of Napoli προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνά το συνηθισμένο, παρουσιάζοντας μια σύγχρονη προσέγγιση στην τέχνη του καφέ. Κάθε μείγμα συνδυάζει τέλεια πλούσιες, γεμάτες γεύσεις με μαγευτικά αρώματα, δημιουργώντας ένα προφίλ γεύσης που είναι τόσο απαλό όσο και εκλεπτυσμένο. Με κάθε γουλιά, μπορείς σχεδόν να βιώσεις τον εαυτό σου να μεταφέρεται στους ζωντανούς δρόμους της Ρώμης ή στα γραφικά σοκάκια της Νάπολης. 

Η Lavazza προσκαλεί τους Έλληνες λάτρεις του καφέ να μεταμορφώσουν το σπίτι τους σε μία «πόρτα» προς την Ιταλία. Οι πλούσιες αρωματικές και ντελικάτες γεύσεις αυτών των δύο νέων μείγματων θα τους ταξιδέψουν, κάνοντάς τους να απολαύσουν κάθε κούπα ως μια γιορτή της ιταλικής τεχνικής του καφέ – το εξαιρετικό αποτέλεσμα περισσότερων από 100 ετών πάθους και εμπειρίας.

TALES OF ROMA 50% Arabica και 50% Robusta.

Αυθεντικό και γεμάτο γεύση, το Tales of Roma είναι ένα απαλό μείγμα 50% κόκκων Arabica και 50% Robusta από την Κεντρική και Νότια Αμερική, τη Νότια και Ανατολική Ασία και την Αφρική, φημισμένο για την εξαιρετική ποιότητά του. Χαρακτηρίζεται από ισορροπημένη γεύση και μέτριο ψήσιμο, το νέο προϊόν προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση αρώματος με νότες αποξηραμένων φρούτων, ξύλου και σοκολάτας: κάθε γουλιά ταξιδεύει τους λάτρεις του καφέ στους διαχρονικούς δρόμους της Αιώνιας Πόλης χάρη στις αρωματικές νότες φουντουκιού και μαύρης σοκολάτας.

TALES OF NAPOLI - 40% Arabica και 60% Robusta.

Απαλό και πλούσιο, το Tales of Napoli αποτελεί ένα εκλεκτό μίγμα 40% Arabica και 60% Robusta φασολιών προερχόμενων από Κεντρική/Νότια Αμερική, Νότια/Ανατολική Ασία και Αφρική. Αυτή η ποικιλία χαρακτηρίζεται από τη ζωντανή της αίσθηση και τη χαρούμενη ουσία που θυμίζει τη Νάπολη, και ξεχωρίζει για την ένταση του παρατεταμένου καβουρδίσματός της, με έντονες νότες κακάο και καραμέλας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ