Market

Σημαντική διάκριση της Diageo Hellas

Στα βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86996-175238.jpg

Μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση απέσπασε η Diageo Hellas στα βραβεία «Corporate Affairs Excellence Awards» του τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) για τη δράση «John Walker & Sons Voyager».

H Diageo, μετά την πρώτη της διάκριση στο θεσμό των βραβείων της ΕΕΔΕ το 2012, κατακτά αυτή τη φορά το βραβείο στην κατηγορία «Έμμεση Επικοινωνία Προϊόντος» για την υλοποίηση και την επιτυχή επικοινωνία της ενέργειας, η οποία υλοποιήθηκε από την εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Advocate Burson-Marsteller. Εκ μέρους της Diageo, το βραβείο παρέλαβε η Αναστασία Αγγελή, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων ενώ για την Advocate/Burson-Marsteller οι Αλέξανδρος Μαγγίνας και Μάριος Κούμπας.

Η επίσκεψη του πολυτελούς ιστιοφόρου John Walker & Sons Voyager στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού ταξιδιού του, ήταν μια μοναδική ευκαιρία για να συστήσει η εταιρεία το σύνολο του luxury portfolio του Johnnie Walker, μέσα από την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος δημοσίων σχέσεων και με κύρια ενεργοποίηση την διεξαγωγή 7 ξεχωριστών εκδηλώσεων για διαφορετικά κοινά. Το πολυτελές ιστιοφόρο τύπου 1920, αναπαριστά στο ταξίδι του τις επικές διαδρομές του Johnnie Walker από τις τέσσερις γωνίες της Σκοτίας στους τέσσερις ορίζοντες του κόσμου. Σε κάθε σταθμό της πορείας του, ανέδειξε ιστορίες προόδου και καινοτομίας, τιμώντας ανθρώπους που ενσωματώνουν το πνεύμα και το όραμα της οικογένειας Walker, που αλλάζουν τα δεδομένα στον τομέα τους και αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους γύρω τους.

Στόχος του θεσμού των «Corporate Affairs Excellence Awards» της ΕΕΔΕ είναι να αναδείξει βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές από επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Επικοινωνίας και Εταιρικών υποθέσεων, μέσω καινοτόμων δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (εργαζόμενοι, κοινωνία, δημόσιοι φορείς, τοπικές αρχές/κοινωνία, μη Κυβερνητικοί οργανισμοί, πελάτες κ.α.).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ