Market

To Samsung Pop Up store φέρνει το Galaxy AI στο Golden Hall

Θα προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Galaxy AI δυνατότητες στις φετινές σειρές smartphones και wearables της Samsung

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Samsung Pop Up store φέρνει το Galaxy AI στο Golden Hall - Θα προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Galaxy AI δυνατότητες στις φετινές σειρές smartphones και wearables της Samsung.

H Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους φίλους της τεχνολογίας σε ένα ταξίδι στον κόσμο των δυνατοτήτων του Galaxy AI. Έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, το Samsung Pop Up store βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις Galaxy AI δυνατότητες στις φετινές σειρές smartphones και wearables της Samsung.

Oι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 αλλά και την εμβληματική σειρά, Galaxy S24. Επιπλέον, στο χώρο είναι διαθέσιμα και τα ολοκαίνουργια wearables της Samsung, Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra, που προσφέρουν ολοκληρωμένες εμπειρίες ευεξίας και δυνατότητες εξατομίκευσης, μέσω του Galaxy AI. Από το Pop Up store της Samsung, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νέα Galaxy Buds3 και Galaxy Buds3 Pro, με νέο σχεδιασμό, δυναμικό ήχο και διευρυμένες δυνατότητες χάρη στην τεχνολογία AI.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί! Οι επισκέπτες του Pop Up store μπορούν να φωτογραφηθούν στο “AI Photo Shoot” με μια μπάλα μπάσκετ και να δουν τον εαυτό τους να «καρφώνει» χάρη στη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι Samsung AI Experts βρίσκονται στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Pop Up Store για να καθοδηγήσουν τους επισκέπτες στις λειτουργίες των συσκευών και να απαντήσουν σε κάθε τους ερώτηση. Επιπλέον, όσοι το επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων Samsung μέσω του samsung.com/gr.