Market

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI: Η νέα εποχή του ελληνικού καφέ είναι εδώ!

Μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο του καφέ, που αυτοματοποιεί τη διαδικασία παρασκευής του ελληνικού καφέ

Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI: Μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο του καφέ, που αυτοματοποιεί τη διαδικασία παρασκευής του ελληνικού καφέ.

Δημιούργημα της εταιρίας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, που εδώ και 20 χρόνια πρωτοπορεί στην κατηγορία του ελληνικού καφέ και των αξεσουάρ του, το έξυπνο  ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI ήρθε να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνουμε τον ελληνικό καφέ. Πρόκειται για μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο του καφέ, βραβευμένη και στα Coffee Business Awards, που αυτοματοποιεί την διαδικασία παρασκευής του ελληνικού καφέ, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο φλιτζάνι, με πλούσιο καϊμάκι και άρωμα. Και κάπως έτσι ο ελληνικός καφές επανέρχεται στο προσκήνιο!

ΑΥΘΕΝΤIQΟΣ

Έξυπνη τεχνολογία που συνδυάζει το παραδοσιακό μπρίκι με ειδικούς αισθητήρες και αναδευτήρα και ετοιμάζει σε μόλις 45’’ με το πάτημα ενός κουμπιού, το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ, με αυθεντικό τρόπο!

ΜΟΝΑΔIQΟΣ

H πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ. Με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45’’, προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα και πάντα πλούσιο καϊμάκι. To ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI είναι έτσι ρυθμισμένο, ώστε να μην αφήνει περιθώρια για ατέλειες, κάθε βήμα να εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια και να σερβίρει με συνέπεια το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ.

ΑΡΩΜΑΤIQΟΣ

Οι σφραγισμένες κάψουλες μονού και διπλού ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος, την πάντα σωστή δοσολογία και την σταθερή ποιότητα. Μέσα σε κάθε κάψουλα κλείνεται η ιδανική δόση ελληνικού καφέ, ώστε το τελικό φλιτζάνι να βγει όπως πρέπει. Οι κάψουλες παραμένουν σφραγισμένες σε προστατευτική ατμόσφαιρα μέχρι τη στιγμή της χρήσης τους και έτσι ο καφές διατηρεί τη φρεσκάδα, την πλούσια γεύση και τα αρώματά του για καιρό.

ΠΟΙΟΤIQΟΣ

Οι κάψουλες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ διατίθενται σε 3 ποικιλίες: Κλασικός, Σκούρος και Χωρίς καφεΐνη. Κάθε μία από τις παραπάνω επιλογές αποτελούν ξεχωριστά χαρμάνια που συνθέτουν κόκκοι Arabica από τη Λατινική Αμερική, γνωστοί για την ήπια και αρωματική τους γεύση και κόκκοι Robusta από την Ασία, που προσφέρουν την ένταση και την πλούσια κρεμώδη υφή τους. Η δε αποκαφεϊνοποίηση έχει γίνει αποκλειστικά με την χρήση νερού και φυσικών μεθόδων.

ΙΔΑΝΙQΟΣ

Η ιδανική λύση παρασκευής ελληνικού καφέ για όλους! Είτε πρόκειται για επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, είτε πρόκειται για γραφεία που θέλουν να παρέχουν στους εργαζομένους τους ένα ποιοτικό φλιτζάνι καφέ, είτε για τους λάτρεις του ελληνικού καφέ που θέλουν να τον απολαμβάνουν στο σπίτι τους, το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες και να εγκαινιάσει τη νέα εποχή του ελληνικού καφέ.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI δεν είναι απλώς μία ακόμα καινοτόμος ιδέα, αλλά μια πραγματική επανάσταση στον τρόπο που απολαμβάνουμε τον ελληνικό καφέ. Συνδυάζοντας την τέχνη παρασκευής του παραδοσιακού ελληνικού καφέ με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, άνοιξε νέους δρόμους στην εμπειρία του καφέ, προσφέροντας σε κάθε λάτρη του μία αξέχαστη εμπειρία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI εδώ: https://www.el-greko.gr/briqi