Market

«Ψηλά και Αγνάντευε»: To εντυπωσιακό event της KLINEX για τα νέα KLINEX POWER FOAM SPRAYS

Καθαρίζουν ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως μία τουαλέτα στα 20 μέτρα ύψος

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo_1__2_

«Ψηλά και Αγνάντευε»: To εντυπωσιακό event της KLINEX για τα νέα KLINEX POWER FOAM SPRAYS, που  καθαρίζουν ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, όπως μία τουαλέτα στα 20 μέτρα ύψος!

Μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Klinex την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στο Πασαλιμάνι του Πειραιά, με πρωταγωνιστές τα νέα προϊόντα καθαρισμού Klinex Power Foam Sprays, έναν γερανό και μια «ιπτάμενη» καμπίνα τουαλέτας. Μετά την αντίστοιχη εκδήλωση στις όχθες του Τάμεση στο Λονδίνο, η Klinex υλοποίησε και στην Ελλάδα το εντυπωσιακό happening για τα νέα προϊόντα που φέρνουν τα πάνω-κάτω στον καθαρισμό και στην απολύμανση του μπάνιου, εξασφαλίζοντας πρόσβαση στα πιο δυσπρόσιτα μέρη, όπως σε μια καμπίνα τουαλέτας που αιωρείται σε 20 μέτρα ύψος και έχει θέα τη θάλασσα και το Πασαλιμάνι!

photo_3

Με τη σειρά Power Foam Spray, η Klinex που όλοι εμπιστευόμαστε και αγαπάμε, φέρνει μια πραγματική ανατροπή στην καθαριότητα του μπάνιου και της λεκάνης. Τα νέα προϊόντα  είναι πραγματικά ασταμάτητα, καθώς ο ειδικός σχεδιασμός τους επιτρέπει να λειτουργούν και ανάποδα και να φτάσουν στα πιο δύσκολα σημεία του μπάνιου, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης ή να σταθούν ανάποδα στις στήλες της ντουζιέρας. Τα Klinex Power Foam Sprays για το μπάνιο κυκλοφορούν σε δύο υπέροχα αρώματα, Arctic Fresh και Flower Fresh, δεν περιέχουν ενεργό χλώριο και εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων.

Η υπεύθυνη Marketing Κατερίνα Αλιφραγκή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Klinex είναι ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών για αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα και απολύμανση. Ο στόχος μας είναι πάντα να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο σε ό,τι αφορά την καθαριότητα και για αυτό είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που η Klinex για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά με τα νέα καθαριστικά Sprays Klinex Power Foam, φέρνοντας τα πάνω-κάτω! Η εκδήλωσή μας «Ψηλά και Αγνάντευε» δείχνει με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο τον ανατρεπτικό χαρακτήρα των νέων προϊόντων, και ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο κ. Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καψοκόλη για την άψογη συνεργασία που είχαμε με τον Δήμο για την υλοποίησή της στο Πασαλιμάνι!»

Η εκδήλωση που στήθηκε στο Πασαλιμάνι υποδέχτηκε δημοσιογράφους, influencers και όσους περαστικούς ήθελαν να θαυμάσουν το εντυπωσιακό σκηνικό με το γερανό και την «ιπτάμενη τουαλέτα» δίπλα στη θάλασσα. Όλοι ενημερώθηκαν για τα νέα Klinex Power 

Foam Sprays, συμμετείχαν σε πρωτότυπες δραστηριότητες και challenges και παρακολούθησαν τους τολμηρούς που είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία μιας 360° θέας μέσα από την καμπίνα της ιπτάμενης τουαλέτας της Klinex Power Foam.   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ