Market

Vans Shop Riot 2024: Η μεγάλη συνάντηση της skate κοινότητας όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Μια ημέρα γεμάτη με ανατρεπτικότητα, δημιουργικότητα, μουσική και Skate, σας περιμένει να τη ζήσετε.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2

Vans Shop Riot 2024: Η μεγάλη συνάντηση της skate κοινότητας όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Μια ημέρα γεμάτη με ανατρεπτικότητα, δημιουργικότητα, μουσική και Skate, σας περιμένει να τη ζήσετε.

Σε λίγες ημέρες, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Skatepark Αμαρουσίου, πραγματοποιείται το φετινό Vans Shop Riot, ανανεωμένο και πιο δυναμικό από ποτέ. Μια ημέρα γεμάτη με ανατρεπτικότητα, δημιουργικότητα, μουσική και Skate, σας περιμένει να τη ζήσετε.

Τι συμβαίνει όταν όλα τα Skateshops και οι κορυφαίοι Skaters της χώρας συγκεντρώνονται στο ίδιο μέρος; Ένα αληθινό θέαμα με φαντασμαγορικά κόλπα, ακραία εμπόδια και αδρεναλίνη στο μέγιστο! Το Vans Shop Riot δεν είναι ένας διαγωνισμός, είναι μια γιορτή του skateboarding, που κάθε χρόνο θέτει τον πήχη πιο ψηλά.

Οι καλύτεροι riders της εγχώριας σκηνής και τα μεγαλύτερα Skate Shops της Ελλάδας -  Color skates, Ministry of ConcreteSlut boardshopMinosMotelZero Gravity, Fifty- Fifty,  MicroXtreme - θα πάρουν μέρος και θα διαγωνιστούν σε ανανεωμένα εμπόδια και διασκεδαστικές προκλήσεις που θα έχει ετοιμάσει η Vans, διεκδικώντας τον χρυσό τίτλο του Vans Shop Riot Qualifier Greece, το χρηματικό έπαθλο αξίας 3.800 ευρώ αλλά και ένα ταξίδι στους τελικούς του διαγωνισμού.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το event θα φιλοξενήσει μία από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς μπάντες του είδους ska-punk 3ης γενιάς στην Ελλάδα, τους 63High. Οι 63High σχηματίστηκαν το 1997 στη φραπεδούπολη (Θεσσαλονίκη), και λίγο αργότερα καταφανώς επηρεασμένοι από τη σκηνή της Jamaican Reggae και το βρετανικό Ska κίνημα, καθώς και από την αμερικάνικη Hardcore Punk κουλτούρα, ηχογραφούν το πρώτο (σπάνιο πλέον) demo. Ως μια από τις συναρπαστικότερες live ελληνικές μπάντες της εναλλακτικής σκηνής, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σχεδόν κάθε σημαντική μπάντα του είδους που έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, όπως Sex Pistols, Ska-P, Los De Abajo, Sublime, Toasters, Meteors, Jaya The Cat, No Fun At All, Aggrolites, Oi Polloi, Leftover Crack, Wilhelm Scream, κλπ.

Το επετειακό T-shirt του Vans Shop Riot 2024 θα είναι σε συνεργασία με το Free Movement, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ομάδα του, που για πολλά χρόνια βοηθά στην ενίσχυση της skateboarding κοινότητας της Αθήνας, παραδίδοντας workshops και μαθήματα skate σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σας περιμένουμε για να ζήσουμε τον ανατρεπτικό κόσμο του Vans Shop Riot!

Ανεξάρτητα από το αν είσαι επαγγελματίας skater ή απλά αγαπάς τη σκηνή, σε περιμένουμε για να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία. Tο Vans Shop Riot 2024 δεν είναι κάτι που θα θέλεις να χάσεις! Η είσοδος είναι δωρεάν.

Σχετικά με τη Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF  (NYSE: VFC), είναι ένα κορυφαίο Skateboading και αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της  Vans® πωλούνται σε 100 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διατίθεται σε περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. Η Vans® μας εμπνέει και μας ενθαρρύνει να ζούμε «Off The Wall», ένας τρόπος ζωής που ενσωματώνει την ελευθερία του νεανικού πνεύματος, τον αντικομφορτισμό και την αδιάκοπη ώθηση της κουλτούρας, μέσω των action sports, της μουσικής και της τέχνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ