Market

Τα Mailo’s - The Pasta Project έφτασαν και στον Βόλο

Φέρνουν την ποιότητα των φρέσκων ζυμαρικών και τη γεύση των signature συνταγών που έχουμε όλοι λατρέψει!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1

Τα Mailo’s - The Pasta Project έφτασαν και στον Βόλο - Φέρνουν την ποιότητα των φρέσκων ζυμαρικών και τη γεύση των signature συνταγών που έχουμε όλοι λατρέψει!

Με μεγάλο ενθουσιασμό τα Mailo’s - The Pasta Project ανακοινώνουν το άνοιγμα του νέου τους καταστήματος στη μαγευτική πόλη του Βόλου, φέρνοντας και στη νέα τοποθεσία την ποιότητα των φρέσκων ζυμαρικών και τη γεύση των signature συνταγών που έχουμε όλοι λατρέψει!

6g6a6733

Οι άνθρωποι των Mailo’s - The Pasta Project είναι έτοιμοι να μας υποδεχτούν, προσφέροντας χειροποίητα ζυμαρικά, μαγειρεμένα σε πεντανόστιμες σάλτσες, από τις κλασικές μέχρι τις πιο ανατρεπτικές και πικάντικες επιλογές, όλα φτιαγμένα με τα πιο ποιοτικά υλικά και την αγάπη που αξίζει κάθε πιάτο.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης του Βόλου, επί της οδού Κουμουνδούρου 3.

Η ομάδα είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει την κοινότητα του Βόλου με χαμόγελο καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι και να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια, με στόχο την απόλαυση ενός μοναδικού γαστρονομικού ταξιδιού.

6g6a6935

Το χαρακτηριστικό κόκκινο Mailo’s Cup θα είναι ο καλύτερος σύμμαχος στη βόλτα στην παραλία, είτε στο γραφείο ή στην άνεση του σπιτιού με delivery αποκλειστικά μέσω Wolt!

Με έμφαση στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση, τα Mailo’s στο Βόλο, θα γίνουν αγαπημένο στέκι στην πόλη!

MADE WITH LOVE AND PASTA ❤️
www.mailos.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ