Market

Back-to-School: Ποιότητα και προσιτές τιμές από την Pepco

Η Pepco ετοίμασε ένα σχολικό kit με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σε προσιτή τιμή

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Back-to-School: Ποιότητα και προσιτές τιμές από την Pepco - Η Pepco ετοίμασε ένα σχολικό kit με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σε προσιτή τιμή

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει σύντομα, καλώντας τους  μαθητές να επιστρέψουν στα θρανία τους, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μέχρι τότε όμως, οι γονείς βρίσκονται αντιμέτωποι με τον «γλυκό πονοκέφαλο» της αγοράς των σχολικών ειδών. Ανταποκρινόμενη σε αυτήν την ανάγκη, η Pepco ετοίμασε ένα σχολικό kit με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα σε προσιτή τιμή! Εκεί οι νεαροί μαθητές θα βρουν ένα σημειωματάριο, ένα μπλοκ για σκίτσα, στυλό, μολύβια, γόμες και ψαλίδι! Παράλληλα, οι μαθητές και οι γονείς τους μπορούν να επιλέξουν σακίδια πλάτης, ρούχα, υποδήματα και άλλα χρήσιμα αξεσουάρ Back to School (BTS), όλα σε μεγάλη ποικιλία και πολύ ανταγωνιστικές  τιμές.

Οικονομικές επιλογές για όλους

Οι αγορές για τη νέα σχολική χρονιά μπορούν να εξελιχθούν σε μια πραγματική πρόκληση, που απαιτεί όχι μόνο χρόνο και ενέργεια αλλά και έξοδα.

Η σειρά Back-to-School στα καταστήματα Pepco ξεκινά από πολύ χαμηλές τιμές και περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστούν οι νέοι μαθητές: σημειωματάρια Α5, σετ με 8 χρωματιστά στυλ, πακέτο 6 μολυβιών HB, ξύστρα με δοχείο, σετ δύο γόμες, παιδικά ψαλίδια, μολυβοθήκες, μπλοκ Α4, αλλά και μπλουζάκια με σορτς με μοτίβα κινουμένων σχεδίων, από 100% βαμβάκι.

«Οι πρώτες μέρες στο σχολείο είναι ένα μεγάλο γεγονός για ένα παιδί – επιστρέφει στις καθημερινές του υποχρεώσεις που σχετίζονται με την απόκτηση γνώσεων, τη διαμόρφωση σχέσεων με τους συνομηλίκους του και πολλές νέες εμπειρίες. Γνωρίζουμε ότι η έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς δημιουργεί και για τους γονείς μια σειρά από συναισθήματα αλλά και υποχρεώσεις, ειδικά σε σχέση με τις σχολικές αγορές. Ανταποκρινόμενοι σε αυτήν την ανάγκη, έχουμε δημιουργήσει μια ευρεία και διαφοροποιημένη σειρά σχολικών αξεσουάρ σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Θέλουμε κάθε γονέας να έχει την δυνατότητα να βρει εύκολα και σε χαμηλό κόστος αυτό που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του παιδιού του», λέει η Agnieszka Jaworska, Εμπορική Διευθύντρια Pepco Group.

Σακίδια πλάτης, μπουκάλια νερού, lunch boxes και ….υπερήρωες

Εκτός από τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχει κάθε μαθητής, η Pepco έχει επίσης ετοιμάσει μια πιο διαφοροποιημένη σειρά Back-to-School που περιλαμβάνει σακίδια πλάτης, αξεσουάρ τέχνης, lunch boxes και μπουκάλια νερού. Οι λάτρεις των δημοφιλών χαρακτήρων ταινιών και κινουμένων σχεδίων θα βρουν επίσης κάτι για τον εαυτό τους από μια μεγάλη προσφορά ρούχων και αξεσουάρ, από τη Marvel, τη Disney, τη Barbie ή τα Hot Wheels. Τα πολύχρωμα και ελκυστικά θέματα θα κάνουν την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο ακόμα πιο συναρπαστική.

Back to School εορτασμοί στο κατάστημα Pepco στην περιοχή Ψηλά Αλώνια Πατρών

Η Pepco γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία με ένα event κοντά στο κατάστημά της στα Ψηλά Αλώνια που έχει ανοίξει πρόσφατα, στην ιστορική συνοικία της Πάτρας κοντά στο κέντρο της πόλης. Σε μια από τις μεγαλύτερες πλατείες της πόλης, θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες, όπως παιχνίδι Snook Soccer, παιχνίδια με μπαλόνια για μικρούς και μεγάλους, καθώς και face-painting, ενώ, παράλληλα, θα δοθούν δώρα έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Ημερομηνία: 06.09, Ώρες: 17:00-21:00