Market

Runner Store

Ο παράδεισος του δρομέα στο Golden Hall

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πας σε ένα κατάστημα και δοκιμάζεις ένα αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο. Και το φοράς με τις ώρες. Κάνεις βόλτες από εδώ, από εκεί, ένα ελαφρύ τζόκινγκ μέσα στο κατάστημα, μέχρι που αντιλαμβάνεσαι κάποιους να σε κοιτάνε καχύποπτα. Απλοί υπάλληλοι, που δεν είναι και οι ίδιοι δρομείς, χωρίς φυσικά να είναι υποχρεωμένοι, αλλά πώς να καταλάβουν εσένα που όταν δοκιμάζεις το παπούτσι σε φαντασιώνεσαι ήδη σε αγώνες ή σε προπονήσεις;

Τέλος όλα αυτά, το πρώτο και μοναδικό εξειδικευμένο κατάστημα στην Ελλάδα για το τρέξιμο είναι γεγονός και λέγεται Runner Store. Όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας είναι συγκεντρωμένα εδώ: παπούτσια και ρούχα, ρολόγια και γυαλιά, συμπληρώματα διατροφής και όργανα αποθεραπείας, σακίδια και ζώνες ενυδάτωσης, φακοί κεφαλής και μπατόν, για όλα τα είδη τρεξίματος. Εδώ θα βρουν ό,τι χρειάζονται οι δρομείς στίβου, δρόμου, βουνού, οι σπρίντερς, οι «αντοχητζήδες», οι υπερμαραθωνοδρόμοι αλλά και οι συστηματικοί περιπατητές.

Στο Runner Store μια πλήρης συλλογή προϊόντων από το σύνολο των κορυφαίων εταιρειών του χώρου, όπως οι Asics, Adidas, Brooks, New Balance, Nike, Mizuno, Salomon, Saucony, LaSportiva, The Νorth Face, Rοnhill, Odlo, Garmin, Suunto, Julbo, Uvex, GU, 1st Endurance, Bonk Breaker, High5, Clif, Solo, Isostar, Saltstick, Hilly, Camelbak, Fuelbelt, Buff, H.A.D., Petzl, Black Diamond, BodyGlide, The Stick, Woly, Run Guard, Nip Guαrd, έχουν επιλεχτεί προσεκτικά και παρουσιάζονται σε έναν μοναδικό χώρο 380 τ.μ., στο ισόγειο του Golden Hall.

Τα είπαμε, δεν είναι ένα απλό κατάστημα, αλλά περισσότερο ένα στέκι προπόνησης και συνάντησης δρομέων, όπου εκτός από την πιο ενημερωμένη συλλογή προϊόντων, θα βρείτε και μία μεγάλη γκάμα πρωτοποριακών υπηρεσιών, για οτιδήποτε αφορά τη δρομική ζωή. Από σύστημα καταγραφής δρομικού διασκελισμού, όπου κάμερες υψηλής ευκρίνειας αναλύουν τον τρόπο προσγείωσης του πέλματος στο διάδρομο, έτσι ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια ο τύπος του πατήματος και να προταθεί εμπεριστατωμένα τα κατάλληλο παπούτσι, μέχρι βιβλία και σεμινάρια σε θέματα προπόνησης, διατροφής, αποκατάστασης, ψυχολογίας, ενώ οργανώνονται και προπονήσεις με την επίβλεψη κορυφαίων αθλητών, όπως ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.

Επίσης, οι άνθρωποι που οργάνωσαν το Runner Store, αφοσιωμένοι δρομείς και οι ίδιοι, αλλά και η ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια Νίκη Ξάνθου, θα σας προσφέρουν έμπειρες συμβουλές σε θέματα προπόνησης και μυϊκής ενδυνάμωσης, διατροφής, αποφυγής τραυματισμών και βέβαια επιλογής του κατάλληλου εξοπλισμού.

Info: Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 6811770. Καθημερινά 10.00 π.μ. – 9.00 μ.μ. και Σάββατο 10.00 π.μ. – 8.00 μ.μ. Περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημα και για το πρόγραμμα των σεμιναρίων και των προπονήσεων στην ιστοσελίδα www.runnerstore.gr και στο Facebook.com/runnerstore.