Market

Φτιάξε το δικό σου Δεκαράκι και κέρδισε

«Φτιάξε το δικό σου Δεκαράκι»

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86250-173888.jpg

Το μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι από Μοσχάτο Τυρνάβου, σε προσκαλεί να «φτιάξεις το δικό σου Δεκαράκι», μέσα από τη νέα διασκεδαστική του εφαρμογή στο Facebook και να διεκδικήσεις τη νίκη!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, επισκέψου,από 19 Ιανουαρίου μέχρι 8 Φεβρουαρίου, τη σελίδα του τσίπουρου Δεκαράκι στο facebook και μπες στην εφαρμογή με τον τίτλο «Φτιάξε το δικό σου Δεκαράκι».

Παίξε τα 3 onlineπαιχνίδια και μυήσου στα μυστικά του πρώτου μονοποικιλιακού Τσίπουρουακολουθώντας το ταξίδι παραγωγής του, από τον τρύγο του εκλεκτού σταφυλιού Μοσχάτο Τυρνάβου και την παραδοσιακή απόσταξη σε χάλκινους άμβυκες μέχρι το κέρασμά του στα ποτήρια της παρέας.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία και τα τρία στάδια του παιχνιδιού και συγκέντρωσε όσο περισσότερους πόντους μπορείς! Κάθε μέρα που συμμετέχεις, μπαίνεις αυτόματα σε κλήρωση για να αναδειχθείς ένας από τους 3 τυχερούς νικητές που θα κερδίζουν καθημερινά από μια φιάλη Δεκαράκι των 700 ml με το πώμα ροής.

Επιπλέον, κάθε εβδομάδα, οι 3 παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζουν από ένα γεύμα 80 € και 2 φιάλες Δεκαράκι 200 ml για να τα απολαύσουν με την παρέα τους σε μεζεδοπωλείο της περιοχής τους. Το πρώτο μονοποικιλιακό Τσίπουρο, με καταγωγή από τον Τύρναβο, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Δεκαράκι τόσο ξεχωριστό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ