Market

Η Ferrero με το CSR πρόγραμμα Kinder Joy of moving κοντά στα παιδιά και στις αξίες του αθλητισμού

Whatever the game, let joy win!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jom__1_

Whatever the game, let joy win!  Η Ferrero με το CSR πρόγραμμα Kinder Joy of moving κοντά στα παιδιά  και στις αξίες του αθλητισμού! 

Το Kinder Joy of moving, το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, πιστό στη δέσμευσή του να προσφέρει χαρά στα παιδιά μέσω της κίνησης, στέκεται για ακόμη μία χρονιά δίπλα τους, ενθαρρύνοντας τη φυσική τους τάση για παιχνίδι και αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι, εκατοντάδες παιδιά ζουν στιγμές χαράς και ενθουσιασμού, μέσα από τη δημιουργική προσέγγιση της άθλησης. Πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους, αποτέλεσε φέτος ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Θοδωρής Ιακωβίδης.

Το Kinder Joy of moving κατορθώνει με επιτυχία εδώ και χρόνια να καλλιεργήσει και να ενδυναμώσει την αγάπη των παιδιών για τον αθλητισμό, χορηγώντας Summer Camps ανά την Ελλάδα. Φέτος, σε συνεργασία με τα Summer Camps «Αθλητικό Σωματείο ΠΕΝΤΕ ΚΥΚΛΟΙ» και το «Star Sport Club», το Πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούλιο και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτέμβρη. Προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών με έναν διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο, η Ferrero και το Kinder Joy of moving κάλεσε τον Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών, Θοδωρή Ιακωβίδη, να μιλήσει στα παιδιά.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ιακωβίδης, επισκέφθηκε τα Summer Camps, και μοιράστηκε τις προσωπικές του ιστορίες σχετικά με τον αθλητισμό εμπνέοντας τα παιδιά. Ο σπουδαίος αθλητής κινητοποίησε το ενδιαφέρον των παιδιών για τον αθλητισμό και τις αξίες του, μιλώντας για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και του Τόκιο, αλλά και τα μετάλλια που έχει κατακτήσει στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 και του 2018. Επιπλέον, τόνισε τη σημαντικότητα της «προσπάθειας» προς την καταξίωση και την επίτευξη των στόχων, για τη δύναμη της πίστης στις δυνατότητές τους και τέλος, για την ευγενή άμιλλα - μεταφέροντας την αγάπη του για τον αθλητισμό.  

Ο στόχος του Προγράμματος να προάγει τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού, μέσα από έναν δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά παιδιά. Και φέτος, με ορόσημο τις βασικές αξίες του Προγράμματος: «διασκέδαση», «φιλία», «ευγενής άμυλα» και «οικογένεια», το Kinder Joy of moving μοίρασε χαμόγελα και έμπνευση για θετική στάση απέναντι στον ενεργό τρόπο ζωής, που θα κάνει τα σημερινά παιδιά, καλύτερους ενήλικες αύριο!  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ