Market

Mataroa Gin feat. Baba au Rum

To πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό Premium Gin υποδέχεται το διάσημο Ελληνικό Bar σε ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mataroa_gin

Mataroa Gin feat. Baba au Rum To πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό Premium Gin υποδέχεται το διάσημο Ελληνικό Bar σε ένα από τα κορυφαία resorts στην Ελλάδα, το The Romanos, a Luxury Collection Resort, στην Costa Navarino.

Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024, η Οικογένεια του Mataroa συναντά τη θρυλική ομάδα του Baba Au Rum, #25 στη λίστα των World’s 50 Best Bars, για δύο θεαματικά events στο πολυβραβευμένο ξενοδοχείο The Romanos στην Costa Navarino. Πρωταγωνιστές της ημέρας, το premium Mataroa Mediterranean Dry Gin (MDG), το ιδιαίτερο Mataroa Pink, το ολοκαίνουργιο Mataroa Happy (low-alcohol, εμπλουτισμένο με κάνναβη και damiana), με βάση τα οποία θα σερβιριστούν εξαιρετικά cocktails - δημιουργίες του Baba Au Rum, στο μοναδικό περιβάλλον των The Romanos Pool και Anax Lounge του resort.

romanos_pool-1

Το πρόγραμμα της ημέρας:

  • Mataroa Poolside Affair, από 13:30 στο The Romanos Pool

Το πάρτι ξεκινά από νωρίς το μεσημέρι ως τις πέντε το απόγευμα περίπου, στην κεντρική πισίνα του The Romanos, με δροσιστικά ποτά και μοναδικά cocktails από την ομάδα του Baba Au Rum, αλλά και Mataroa Pool Menu με γευστικά πιάτα από τους σεφ του The Romanos. 

  • Mataroa Gin Sip & Savor Voyage, από τις 19:30 στο Anax Lounge

Οι έμπειροι mixologists του The Romanos συναντούν το Baba Au Rum και μαζί εξερευνούν την μοναδική γεύση του Mataroa Gin, δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις για μια ξεχωριστή βραδιά στο Anax Lounge. 

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποτά και cocktails ειδικά φτιαγμένα για την βραδιά, τα οποία θα συνοδεύονται από ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις, υποσχόμενα ένα σοφιστικέ πάντρεμα καινοτομίας και γεύσης. 

Τα signature ποτά και cocktails μαζί με το pairing finger food menu γίνονται ακόμα πιο ελκυστική επιλογή στο εκλεπτυσμένο περιβάλλον του Anax Lounge, το iconic spot στο Navarino Dunes για να απολαύσει κανείς το πιο συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα του Ιονίου. 

Τρία signature cocktails, δημιουργία της ομάδας του Baba Au Rum, θα έχουν ως βάση καθένα από τα τρία Mataroa, και όλα αντλούν έμπνευση από το μοναδικό περιβάλλον της Costa Navarino και τους γαστρονομικούς θησαυρούς της περιοχής: σταφύλια, σταφίδες, σύκα, εσπεριδοειδή, τσάι του βουνού από τον Ταΰγετο, μέλι και αρωματικά βότανα όπως η λεβάντα και το δεντρολίβανο, αναμένεται να αναδείξουν με μοναδικό τρόπο την μυστική συνταγή του Mataroa δημιουργώντας εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Πληροφορίες και κρατήσεις διαμονής στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου romanoscostanavarino.com ή στο Τμήμα Κρατήσεων: T 2723097000 – Ε reservations.romanos@costanavarino.com.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ