Market

Gelato Burger: Η καλοκαιρινή μας εμμονή από τα Zuccherino

Ονειρεύεσαι κάτι που θα είναι ζεστό και αφράτο εξωτερικά και παγωμένο εσωτερικά;

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
εξωφυλλο_

Gelato Burger - Zuccherino - Ονειρεύεσαι κάτι που θα είναι ζεστό και αφράτο εξωτερικά και παγωμένο εσωτερικά; 

Στα Zuccherino το παγωτό δεν είναι μόνο τέχνη αλλά πραγματική αγάπη! Παρασκευάζεται καθημερινά στα εργαστήρια των καταστημάτων, χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Όλες οι γεύσεις είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με ελληνικό φρέσκο γάλα και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας που διαλέγονται καθημερινά και σχολαστικά, ενώ στα δροσιστικά sorbetto χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα φρούτα εποχής. 

34

Ονειρεύεσαι κάτι που θα είναι ζεστό και αφράτο εξωτερικά και παγωμένο εσωτερικά; Ακούγεται αδύνατο... αλλά είναι το μυστικό της νέας δημιουργίας των Zuccherino, του Gelato Burger, που συνδυάζει μαγικά: ένα αφράτο brioche βουτύρου με μία μπάλα gelato, πραλίνες και toppings!  Οι συνδυασμοί που μπορούν να προκύψουν είναι αμέτρητοι και οι επιλογές για να φτιάξετε το δικό σας gelato burger πολλές!

86

Οι γεύσεις δεν σταματούν ποτέ, εναλλάσσονται καθημερινά και είναι βέβαιο πως πάντα έχουν να σας προτείνουν κάτι νέο. Όποια λοιπόν κι αν είναι η τελική σας επιλογή, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού σε κυπελλάκι, χωνάκι, sprinkle cones, wafer cups ή συνοδεύοντας την με βαφλάκια, pancakes & κρέπες.

675

Το καλοκαίρι είναι εδώ και στα Zuccherino μοιράζουν καθημερινά… τα πιο δροσιστικά Scoops of Happiness! Special packaging για 6 ή 12 διαφορετικές γεύσεις παγωτού για όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιες από όλες τις φανταστικές γεύσεις παγωτού θέλετε να δοκιμάσετε.

333

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την νέα Γεύση Gelato  Lotus Biscoff (μπισκότο καραμέλας) που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας γεύση για το φετινό καλοκαίρι!

Βρες τα όλα εδώ: https://eshop.zuccherino.gr/
https://www.facebook.com/zuccherino.gr
https://www.instagram.com/zuccherino.gr/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ