Market

Νέο οικοσύστημα ΑΙ empowered υπηρεσιών από την V+O και την Curious Ahead

Η δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης στην υπηρεσία της στρατηγικής επικοινωνίας και της διαχείρισης και ενίσχυσης φήμης

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ai-ahead-2

Νέο οικοσύστημα ΑΙ empowered υπηρεσιών από την V+O και την Curious Ahead - Η δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης στην υπηρεσία της στρατηγικής επικοινωνίας και της διαχείρισης και ενίσχυσης φήμης

Ο Όμιλος V+O ανακοινώνει τη δημιουργία του AI AHEAD, ενός καινοτόμου οικοσυστήματος υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης, το οποίο σχεδίασε και αναπτύσσει η Curious Ahead, η εξειδικευμένη ομάδα digital experts του Ομίλου.

Σε μια εποχή όπου η επικοινωνία αλλάζει ριζικά, η V+O εξελίσσει το ρόλο του συμβούλου επικοινωνίας, προσφέροντας προηγμένες και εξατομικευμένες AI empowered υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης.

Ο σχεδιασμός του AI AHEAD ξεκίνησε πριν από 18 μήνες. Η Curious Ahead στηρίχθηκε στη μοναδική τεχνογνωσία και εμπειρία της V+O, η οποία για πάνω από 20 χρόνια διαμορφώνει και υλοποιεί με επιτυχία στρατηγικές επικοινωνίας, ενίσχυσης και διαχείρισης εταιρικής φήμης και αξιοποιώντας τη δύναμη των νέων τεχνολογιών δημιουργεί ένα πρωτοποριακό οικοσύστημα λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το AI AHEAD παρέχει μεταξύ άλλων λύσεις όπως:
• Orator AI: Μια AI Reputation Intelligence λύση που βελτιώνει την κατανόηση της κατάστασης της φήμης ενός brand και της θέσης του στην αγορά σε πραγματικό χρόνο.
• GenAI Controller: Πρωτοποριακή μεθοδολογία Generative Engine Optimization (GEO) για δυναμική παρουσία στα generative-powered αποτελέσματα και μείωση της παραπληροφόρησης.
• Aicumen: Προηγμένα πακέτα εκπαίδευσης στη ΤΝ, ενδυναμώνοντας τις επιχειρήσεις και τις ομάδες διοίκησης για την αξιοποίηση του Generative AI.
• PRISM: Πλατφόρμα Προληπτικής Διαχείρισης Κινδύνων & Προσομοίωσης Περιστατικών για αποτελεσματική προετοιμασία και διαχείριση κρίσεων.
Η Τέτη Κανελλοπούλου, CEO της V+O Greece, δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική επικοινωνία αλλάζει ραγδαία. Είναι ήδη πιο data-driven, διαθέτει νέα εργαλεία, έχει κερδίσει σε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Και θα συνεχίσει να αλλάζει, χάρη στις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για πρόοδο που κάνει νόημα, είναι αξιόπιστη και έχει αξία. Η εξέλιξή μας, η ενδυνάμωση των υφιστάμενων υπηρεσιών μας, αλλά και η δημιουργία νέων, όπως το οικοσύστημα AI ΑHEAD με την υπογραφή της Curious Ahead, έχει ως πρωταρχικό στόχο να κάνουμε με ευθύνη, επίγνωση και αποτελεσματικότητα όλα τα απαραίτητα βήματα προς το μέλλον μαζί με και για τους πελάτες μας».

Η Τάνια Γιακουμάκη, Γενική Διευθύντρια της Curious Ahead, δήλωσε:«Η συνεχής αναζήτηση και εξέλιξη βρίσκονται στο DNA της Curious Ahead. Το AI AHEAD είναι ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο οικοσύστημα, όπως ακριβώς και η Τεχνητή Νοημοσύνη. Είμαι εξαιρετικά περήφανη που είμαστε πρωτοπόροι στην νέα εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να προσφέρουμε στους πελάτες του Ομίλου μας λύσεις που απαντούν σε βάθος και με εξατομικευμένο τρόπο τις νέες τους ανάγκες».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το AI AHEAD, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://aiahead.gr ή επικοινωνήστε στο info@curiousahead.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ