Market

Vans Shop Riot: Έρχεται ανανεωμένο και σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές

Η ετήσια συνάντηση όλης της Skateboarding σκηνής είναι γεγονός.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Vans Shop Riot: Έρχεται ανανεωμένο και σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές - Η ετήσια συνάντηση όλης της Skateboarding σκηνής είναι γεγονός.

14 χρόνια πέρασαν από το πρώτο Vans Shop Riot και αν τα μετρούσαμε σε σκυλίσια έτη θα ήταν 78 χρόνια. Φήμες λένε ότι δεν μπορείς να διδάξεις σε ένα γέρικο σκυλί καινούργια κόλπα, αλλά θα αποδείξουμε ότι αυτό δεν ισχύει. Το Vans Shop Riot 2024 είναι εδώ και σίγουρα θα μάθουμε σε αυτόν τον παλιό φίλο, νέα κόλπα.

 Η μεγάλη γιορτή του Skateboarding, το Vans Shop Riot θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 15  Σεπτεμβρίου στο Maroussi Skatepark (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά) του ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τη συνάντηση όλων των Skateshops Ελλάδας και Κύπρου, με τις ομάδες τους, σε μία αξέχαστη μέρα γεμάτη θέαμα και δυνατές συγκινήσεις, προωθώντας αξίες όπως το ομαδικό πνεύμα και η ενότητα της σκηνής.

Φέτος, το Vans Shop Riot ανανεώνεται, με στόχο να αναδείξει τη διασκεδαστική πλευρά του Skateboarding αλλά και την ανατρεπτικότητα που το διακρίνει. Οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν εμπόδια και δοκιμασίες, που δεν θα έχουν ξανασυναντήσει, οξύνοντας την ευρηματικότητα τους και διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 3800€ και ένα ταξίδι στους μεγάλους τελικούς του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2025. 

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι, το Vans Shop Riot φέρνει τα Skateshops στο επίκεντρο, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προβληθούν στην Ευρωπαϊκή σκηνή και συμβάλλει στην ανάπτυξη της σκηνής εμπνέοντας τις επόμενες γενιές να ασχοληθούν με το skateboarding.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Vans υπόσχεται τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης υψηλού επιπέδου, ετοιμάζοντας μοναδικές εκπλήξεις για τους θαμώνες του αθλήματος.

Vans Shop Riot 2024 Greece
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου
Διεύθυνση:  O.A.K.A. Πιτταρά, Μαρούσι 151 23