Market

Tο Doors στην Ίο είναι επίσημος πρεσβευτής του κλασικού, ξέγνοιαστου, ελληνικού καλοκαιριού

Ελληνικό brunch, απλό, καλοκαιρινό, ελληνικό φαγητό και κλασικά cocktails με υπέροχες μουσικές και θέα τη θάλασσα

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
doors_4

Doors: Στο λιμάνι της Ίου ελληνικό brunch, απλό, καλοκαιρινό, ελληνικό φαγητό και κλασικά cocktails με υπέροχες μουσικές και θέα τη θάλασσα. 

Άνοιξε τις πόρτες του το 2021 και από την πρώτη του μέρα, το Doors ήταν, είναι και θα είναι γνήσιος πρεσβευτής των αυθεντικών ξέγνοιαστων διακοπών, αυτές άλλωστε συνιστούν και έμπνευση της δημιουργίας του.

Για την ομάδα του λοιπόν ξέγνοιαστες διακοπές σ’ ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου, την Ίο, σημαίνει γευστικό απλό, καλοκαιρινό, ελληνικό φαγητό, ωραίες μουσικές, βουτιές από το πρωί μέχρι το χρυσαφένιο ηλιοβασίλεμα και μετά cocktails και χορός με το μαγιό.

doors_13

Έτσι, με ορόσημο το ελληνικό πρωινό, φέτος διευρύνει τις ώρες που το προσφέρει, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκείνους που δε θέλουν να σηκωθούν νωρίς στις διακοπές, να απολαύσουν κλασικές αγαπημένες γεύσεις με τοπικά προϊόντα μέχρι αργά.

Το αυγό φυσικά έχει την τιμητική του καθώς θα το συναντήσεις σε πολλές και διαφορετικές επιλογές και συνδυασμούς. Ξεκινώντας με τηγανιτά αυγά, με κιμά, με λουκάνικό Καρδίτσας, απάκι Κρήτης και φυσικά τα κλασσικά που σου έφτιαχνε η γιαγιά, με λαχταριστές τηγανιτές πατάτες που τις βούταγες στον μελάτο κρόκο και ενίοτε έβαζες και φετούλα από πάνω, αλλά φυσικά και ομελέτες είτε με καβουρμά Θράκης, είτε με φέτα και ελιά.

doors_11

Παντρεύοντας δε, τη λογική του πρωινού με το brunch δημιουργεί το δικό του γεμάτο burger. Εδώ θα το βρεις στην ελληνική εκδοχή του με τον καβουρμά Θράκης να τον αγκαλιάζει η λιωμένη γραβιέρα Ίου και το τηγανιτό αυγό από πάνω «να καμαρώνει».

Φυσικά από το μενού δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα κεφτεδάκια αλλά και οι λιχουδιές. Κλασικές, τραγανές, τηγανίτες με μέλι, αλλά και ο παραδοσιακός αφράτος λουκουμάς με ζάχαρη σε περίπτωση που σε πιάσει λιγουρίτσα στην παραλία.

doors_1

Το Brunch δίνει τη σκυτάλη στο βραδινό που μπορείς να συνεχίσεις να απολαμβάνεις ελληνικές γεύσεις στα τραπεζάκια στην άμμο, ενώ οι μουσικές του Doors, από τον μάεστρο του είδους, και δημιουργό του Doors, Χρήστο Ευκρατίδη (πρώην ιδιοκτήτη του Noel & του Drunk Sinatra), σίγουρα θα σε κάνουν να μείνεις με το αλάτι και με μια μαργαρίτα ανα χείρας ως αργά.

a7401082

Και αν πάλι βαριέσαι να πας ως το δωμάτιο να αλλάξεις, στην τρίτη πόρτα θα βρεις το Shop. Εκεί θα σε περιμένουν οι έτερες συνιδιοκτήτριες, Δήμητρα Βέτσου και Dudette, με τη λύση που ψάχνεις σε αέρινο καλοκαιρινό look και αξεσουάρ για να συνεχίσεις το βράδυ σου ανενόχλητη και στυλάτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ