Market

Πλαίσιο Computers: 8η πιο αξιοθαύμαστη επιχείρηση στην Ελλάδα το 2024

Τη λίστα καταρτίζει το Fortune Greece

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πλαίσιο Computers: 8η πιο αξιοθαύμαστη επιχείρηση στην Ελλάδα το 2024 - Τη λίστα καταρτίζει το Fortune Greece.

H Πλαίσιο Computers αναδείχτηκε για μια ακόμα χρονιά ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας, λαμβάνοντας την 8η θέση στο θεσμό των «Most Admired Companies», λίστα που καταρτίζει το Fortune Greece, για 10ο συνεχόμενο έτος.

Η έρευνα για την εταιρική φήμη πραγματοποιείται σε συνεργασία με την KPMG, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.200 στελεχών της αγοράς, από 420 οργανισμούς από το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Στην τελική λίστα των 20 πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων για την Ελλάδα, η Πλαίσιο καταλαμβάνει για όγδοη χρονιά μια από τις υψηλότερες θέσεις.

Επιπλέον, αυτή τη χρονιά, η βράβευση των Most Admired Companies, συνοδεύτηκε και από τη βράβευση του Hall of Fame, δηλαδή των εταιρειών που διακρίθηκαν με συνέπεια για τουλάχιστον 3 χρόνια στο ΤΟΡ20 της έρευνας, στην οποία περιλαμβάνεται και η Πλαίσιο.

H κατάκτηση αυτής της θέσης αποτυπώνει τη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας, το συνεκτικό πλάνο επενδύσεων καθώς και τη διατήρησή της ανάμεσα στους δημοφιλέστερους εργοδότες επιλογής στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, ξεχώρισε για μία ακόμα χρονιά για το διευρυμένο κοινωνικό της αποτύπωμα, το οποίο επιτυγχάνει μέσα από τα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς που υλοποιεί.