Market

Δυο ακόμα μεγάλες διακρίσεις για το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΟΥΜΠΙΑ

Χρυσό βραβείο, για ακόμα μια φορά, στα Monde Selection 2024 & Crystal Gold βραβείο στον διαγωνισμό Superior Taste Award 2024.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
doubia

Δυο ακόμα μεγάλες διακρίσεις για το Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΟΥΜΠΙΑ - Χρυσό βραβείο, για ακόμα μια φορά, στα Monde Selection 2024 & Crystal Gold βραβείο στον διαγωνισμό Superior Taste Award 2024.

Το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ που αναβλύζει από την πηγή των Αγίων Αποστόλων, σε υψόμετρο 400 μέτρων, μέσα σε προστατευόμενη περιοχή Natura, συνεχίζει να ξεχωρίζει σε διεθνώς αναγνωρισμένους θεσμούς, προσθέτοντας δύο, ακόμα, σημαντικές διακρίσεις στο πλούσιο «βιογραφικό» του. Για ακόμα μια φορά, κέρδισε το Χρυσό Βραβείο στα Monde Selection 2024 καθώς και το Crystal Gold βραβείο στον διαγωνισμό Superior Taste Award 2024.

Πιο συγκεκριμένα, όπως κάθε χρόνο, το ΔΟΥΜΠΙΑ ξεχώρισε στον διεθνή Οργανισμό Monde Selection, κατακτώντας την πρώτη θέση, με το φυσικό ανθρακούχο νερό καθώς και με τη νέα  μοναδική γεύση Περγαμόντο, να κερδίζουν τις εντυπώσεις και το Χρυσό Βραβείο. Αυτή η απολαυστική εμπειρία είναι αποτέλεσμα μιας προσεκτικά επιλεγμένης διαδικασίας παραγωγής που διατηρεί την αυθεντικότητα και τη φυσικότητα των συστατικών του.

Παράλληλα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΟΥΜΠΙΑ διακρίθηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Superior Taste Award 2024 που διοργανώνεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας και Γεύσης. Εκεί, το ΔΟΥΜΠΙΑ απέσπασε τρία αστέρια και κατέκτησε το πολυπόθητο Crystal Gold βραβείο, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση του.

«Η πίστη μας στην αυθεντικότητα των πρώτων υλών από τη φύση, σε συνδυασμό με την προσθήκη φυσικών μεσογειακών αρωμάτων, συνεχίζει να διακρίνεται, επιβραβεύοντας τον κόπο και την αφοσίωση όλων των μελών της ομάδας μας. Η διπλή αυτή διάκριση αποδεικνύει ότι η προσήλωσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία αποδίδει καρπούς. Το όραμά μας για σταθερά ποιοτικά προϊόντα συνεχίζεται αδιάκοπα. Το ανθρακούχο νερό  ΔΟΥΜΠΙΑ ενισχύει τις αισθήσεις μας και συνοδεύει τις στιγμές μας με την καθαρότητα, την ποιότητα και τη γεύση που το διακρίνει. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γκουράβας, Γενικός Διευθυντής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ