Market

Η Polaroid στηρίζει τους γονείς με μια εκπαιδευτική συνεργασία για την υγεία των ματιών των παιδιών

Συνεργάζεται με την πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, «Project Parenting» και παρέχει εκπαιδευτικό υλικό

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
polaroid

Η Polaroid στηρίζει τους γονείς με μια εκπαιδευτική συνεργασία για την υγεία των ματιών των παιδιών - Συνεργάζεται με την πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, «Project Parenting», και παρέχει εκπαιδευτικό υλικό.

Η Polaroid, ως ηγέτης στην αγορά γυαλιών οράσεως και ηλίου, στηρίζει τους γονείς με κάθε δυνατό τρόπο, για την προφύλαξη και φροντίδα της υγείας των ματιών των παιδιών τους. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για τη βέλτιστη προστασία των ματιών, η Polaroid συνεργάζεται με την πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, «Project Parenting» και παρέχει εκπαιδευτικό υλικό.

Συγκεκριμένα, η Polaroid δημιουργεί σε συνεργασία με τους επαγγελματίες παιδιάτρους και ψυχολόγους του «Project Parenting» εκπαιδευτικό υλικό, που καθοδηγεί τους γονείς τόσο με θεωρητική, όσο και με πρακτική γνώση. Σκοπός είναι να προσφέρει στους γονείς υποστήριξη και εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε ό,τι αφορά την υγεία των ματιών των παιδιών τους.

Οι θεματικές που καλύπτονται αφορούν την ενημέρωση των γονέων σχετικά με την πρόληψη προβλημάτων όρασης, τον έλεγχο και τη φροντίδα των ματιών, τη σωστή διατροφή των παιδιών για την υγεία των ματιών, την παροχή ψυχολογικής καθοδήγησης για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών που φοράνε γυαλιά οράσεως και δέχονται κριτική συνομηλίκων, αλλά και την κατάρριψη μύθων γύρω από ζητήματα που αφορούν τη χρήση γυαλιών.

Επιπλέον, η Polaroid υποστηρίζει την ενημέρωση των γονέων, μέσα από τη χορηγία δύο συνεδρίων του «Project Parenting». Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο συνέδριο με τίτλο "Παιδιά και Οθόνες", που διεξήχθη τον Φεβρουάριο 2024, εξετάστηκαν οι επιπτώσεις των οθονών στην υγεία των παιδιών και τα μέτρα που μπορούν να λάβουν οι γονείς για να προστατεύσουν κατάλληλα τα παιδιά τους, όταν εκτίθενται σε οθόνες για παρατεταμένες περιόδους.

Το δεύτερο συνέδριο που υποστηρίζει ως χορηγός η Polaroid για φέτος, έχει τίτλο "Back to School" και αναμένεται να διεξαχθεί αυτόν τον Σεπτέμβριο. Στόχος του είναι η υποστήριξη των γονέων σε ό,τι αφορά την ομαλή ένταξη των παιδιών στο σχολείο και η ανακούφιση των ανησυχιών τους γύρω από αυτό, όπως η υποστήριξη στο διάβασμα, η διατροφή στο σχολείο, η συγκέντρωση του παιδιού και πολλά ακόμη θέματα.

Η Ομάδα του Project Parenting αναφέρει χαρακτηριστικά για τη συνεργασία:
«Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη συνεργασία μας με την Polaroid, που μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά εκπαιδευτικό υλικό που αφορά την υγεία των ματιών. Η συνεργασία μας με την Polaroid αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενημέρωση και υποστήριξη των γονέων και τη διάλυση μύθων σε σχέση με την υγεία των ματιών. Ένας από τους βασικούς λόγους που επιλέγουμε την Polaroid ως συνεργάτη είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει και η ανάγκη της να στηρίξει τους γονείς.»

Η συνεργασία με το Project Parenting επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Polaroid να προάγει την υγεία των ματιών και να στηρίξει τους γονείς, προσφέροντας πολύτιμη πληροφόρηση και καθοδήγηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ