Market

Το πρώτο Athens Aperitivo Event στην Cava Nektar

Η μεγαλύτερη ιταλική γιορτή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με ένα.. Taste of La Dolce Vita!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2

Το Πρώτο Athens Aperitivo Event στην Cava Nektar - Η μεγαλύτερη ιταλική γιορτή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με ένα Taste of La Dolce Vita!

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου, η Cava Nektar μεταμορφώθηκε σε ένα κομψό και ζωντανό σκηνικό για το πρώτο Athens Aperitivo event, που διοργανώθηκε με επιτυχία. Στόχος της εκδήλωσης ήταν το Athens Aperitivo να καθιερωθεί ως θεσμός στον χώρο των αποσταγμάτων, προσελκύοντας επισκέπτες από κάθε χώρο! 

Η ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ήταν καθαρά ιταλική, εμπνευσμένη από την αίγλη του Portofino, με την Cava Nektar κατακλυσμένη από εντυπωσιακά stands, το καθένα από τα οποία εκπροσωπούσε ένα μοναδικό aperitivo, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα cocktail.

Οι εταιρείες CAMPARI GROUP, BACARDI, GRANIKAL, ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, METAXA, 3Ε, ΑΜΒΥΞ, CONCEPTS και PERNOD RICARD έδωσαν το παρόν εκπροσωπώντας το δικό τους aperitivo, ενώ το άκρως μοναδικό ποδήλατο του Djanco Gelato εντυπωσίασε τους επισκέπτες με τις γεύσεις ποτού σε κάθε γεύση παγωτού. Η εταιρεία Uniflame με πούρα εισαγωγής της, μας μετέφερε στη Νάπολη με το δικό της μοναδικό τρόπο, ενώ η εταιρεία ΓΕΩΧΡΗ (είδη delicatessen) μας μετέφερε σε ένα γευστικό ταξίδι με αλλαντικά και τυριά που απογείωσαν τον ουρανίσκο. Παράλληλα το Vespa Club Athens έδωσε το παρόν με vintage βέσπες που ξετρέλαναν του λάτρεις της ιταλικής βέσπας. 

Πορτοκάλια, λενόνια και μπουκέτα με εντυπωσιακά ηλιοτρόπια δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μοναδική. Η διακόσμηση, οι ήχοι της lounge μουσικής που εξελίσσονταν σε ανεβαστικούς ρυθμούς και η χαλαρή διάθεση, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα a la dolce vita!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν άνθρωποι των media, δημοσιογράφοι, influencers και συνεργάτες της Cava Nektar, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο πιο ιταλιάνικο και καλοκαρινό aperitivo party της σεζόν!

Αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση αυτού του θεσμού και στο μέλλον, το Athens Aperitivo απέδειξε ότι μπορεί να γίνει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα του καλοκαιριού στην Αθήνα, συνδυάζοντας την κουλτούρα των aperitivo με την ελληνική φιλοξενία και προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία!

Υπάρχει κάτι μαγικό σε ένα ιταλικό party που μεταφέρει τους καλεσμένους στην καρδιά της Ιταλίας, κάνοντάς τους να νιώθουν πως απολαμβάνουν ένα ηλιοβασίλεμα στην Amalfi…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ