Market

Don Julio x Ελένη Φουρέιρα: Η αγάπη και το πνεύμα του καλοκαιριού

Από Mexico-Rio κι από Morocco-Milano με την αυθεντική tequila Don Julio 1942

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
don-julio

Η Don Julio 1942 και η Ελένη Φουρέιρα δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να τιμήσουν την αγάπη και να κρατήσουν ζωντανό το πνεύμα του καλοκαιριού.

Αυτό το καλοκαίρι, η ultra-premium tequila Don Julio 1942 και η δημοφιλής pop καλλιτέχνης Ελένη Φουρέιρα, προχωρούν σε μια συνεργασία που θα κάνει τους λάτρεις της tequila να ανακαλύψουν την αγάπη που βρίσκεται στη δημιουργία της αυθεντικής και χειροποίητης Don Julio 1942. Το music video για τη νέα επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα «Αεροπλάνο», στην οποία συνεργάζεται με τον FY και κυκλοφορεί από την Panik Records, προσφέρει Mexican vibes και μας καλεί να απολαύσουμε την αγαπημένη μας Don Julio 1942 tequila, συμμετέχοντας σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό party.  To music video «απογειώθηκε» αμέσως στο no1 των trends του YouTube όπου παραμένει σταθερά και ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια προβολές σε σχεδόν 10 ημέρες.

Eleni Foureira & FY - Aeroplano (Remix) - Official Music Video

Η αγαπημένη pop καλλιτέχνης με την παρέα της χορεύουν σε latin ρυθμούς και η αυθεντική tequila Don Julio 1942 συνοδεύει ιδανικά την καλοκαιρινή αυτή βραδιά. Όταν ο χορός τελειώνει, η γιορτή συνεχίζεται με την Don Julio 1942. Μια γιορτή που αποτίνει φόρο τιμής στην αγάπη, το πάθος και την πατρίδα της Don Julio 1942, το Mexico. H Don Julio 1942 πιστή στη φιλοσοφία του δημιουργού της Don Julio González μάς καλεί να ζούμε με πάθος. Να δημιουργούμε με πάθος. Να χορεύουμε με πάθος. Να τα κάνουμε όλα με πάθος. Γιατί «Όταν έχεις πάθος, έχεις τα πάντα».

don_julio_1942_x_eleni_foureira

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ