Market

Ο Όμιλος Εταιρειών Μαραγκουδάκη ΙΚΕ στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Βρανεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Όμιλος Εταιρειών Μαραγκουδάκη ΙΚΕ στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024 - Βρανεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions.

Tα πραγματικά success stories της ελληνικής οικονομίας επιβραβεύθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024», που διοργάνωσε για ένατη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024.

Στο Golf Privé της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, τιμήθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποι πίσω από αυτές, που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματα και τις επιδόσεις τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο Όμιλος Εταιρειών Μαραγκουδάκη ΙΚΕ, είχε την ιδιαίτερη τιμή να βραβευθεί στην κατηγορία Greek Business Champions, όπου διακρίθηκαν κορυφαίες επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και κατέγραψαν ταυτόχρονη αύξηση μεγαλύτερη του 20%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Ο όμιλος Μαραγκουδάκη δραστηριοποιείται από το 2004 στον χώρο του Λιανικού και Χονδρικού εμπορίου, έχοντας δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων σε στρατηγικές τοποθεσίες, που εντυπωσιάζουν με την premium και ταυτόχρονα minimal αισθητική τους, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία για Ελλαδα και Κύπρο του εμβληματικού, ιστορικού οίκου υψηλής κοσμηματοποιίας και αργυροχοΐας, Georg Jensen και του ολοκαίνουριου Luxury cosmetics brand, Alûstre και είναι Official Retailer των διάσημων παγκοσμίως κοσμημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, Pandora.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας, είναι να προσφέρει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά καινοτόμα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής, και να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις μιας διαρκώς αυξανόμενης πελατειακής βάσης, με κύριο γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.