Market

ΦΥΣΗ: 40 Χρόνια Παράδοσης με σύγχρονες γεύσεις και αγνά συστατικά από την πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών

Υγιεινά και γευστικά δημητριακά, βασισμένα σε αγαπημένα, αγνά ελληνικά συστατικά.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΦΥΣΗ: 40 Χρόνια Παράδοσης με σύγχρονες γεύσεις και αγνά συστατικά από την πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών - Υγιεινά και γευστικά δημητριακά, βασισμένα σε αγαπημένα, αγνά ελληνικά συστατικά.

Tο ιστορικό brand ΦΥΣΗ, η πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών πρωινού που προσφέρει εδώ και 40 χρόνια εξαιρετικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, χαρίζει κι αυτό το καλοκαίρι απολαυστικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους με υγιεινά και γευστικά δημητριακά, βασισμένα σε αγαπημένα, αγνά ελληνικά συστατικά.

Είτε αναζητάτε την ενέργεια για να ξεκινήσετε ακόμη μια απαιτητική ημέρα στην πόλη, είτε κάτι να σας συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις, τα δημητριακά ΦΥΣΗ προσφέρουν την τέλεια επιλογή για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια σε φυτικές ίνες και low sugar, gluten και lacto-free σύνθεση, συνδυάζονται εξαιρετικά με γάλα ή γιαούρτι για ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα, αλλά και ως σνακ κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ αποτελούν και εξαιρετική επιλογή για vegeterians.

Τα δημητριακά ΦΥΣΗ κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις για όλους:

  • Τα κλασικά́ Corn flakes γι’ αυτούς που αγαπούν τις διαχρονικές γεύσεις.
  • Τα Honey Crunch Granola από τη σειρά Crunchy Bites που περιέχουν corn flakes με θυμαρίσιο βιολογικό μέλι, κανέλα, φουντούκι και κορινθιακή σταφίδα.
  • Τις μπουκιές Granola Crunchy Bites με μαύρη σοκολάτα που περιέχουν corn flakes με βιολογικό μέλι και κανέλα και υπέροχη σοκολατένια γεύση.

Στην παιδική́ σειρά́ οι μικροί μας φίλοι θα βρουν τα αγαπημένα τους δημητριακά με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, σε υπέροχες συσκευασίες με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα ζώα του δάσους για να κάνουν το γεύμα ακόμη πιο διασκεδαστικό:

  • Choco shelly σοκολατένιες νιφάδες σιταριού́
  • Choco bombs σοκολατένιες μπάλες σιταριού́
  • Choco rice σοκολατένιες νιφάδες ρυζιού́ και
  • Honey rings δαχτυλίδια δημητριακών με μέλι, υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση των μικρών μας φίλων.

Η μάρκα ΦΥΣΗ αποτελεί την πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών πρωινού με ιστορία από το 1985. Διατίθεται σε όλη την Ελλάδα με την εγγύηση του δικτύου της ΩΜΕΓΑ Α.Β.Ε.Ε., της ελληνικής εταιρείας με διαχρονική πορεία 60 ετών που κρατά την Παράδοση πάντα υψηλά στις αξίες της και αγκαλιάζει τις σύγχρονες προκλήσεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.