Market

Το Wine is Fine στην Αίγλη Ζαππείου:

Μια Θερινή Βραδιά Σινεμά, Οίνου και Γαστρονομίας κάτω από τα αστέρια.

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
image00001

 Το Wine is Fine στην Αίγλη Ζαππείου: Μια Θερινή Βραδιά Σινεμά, Οίνου και Γαστρονομίας κάτω από τα αστέρια. 

Το Wine is Fine, το πιο hip, wine bar της πόλης, συναντά την εμβληματική Αίγλη Ζαππείου για μια βραδιά-εμπειρία την Τρίτη, 23 Ιουλίου, στις 21:00 όπου η μαγεία της γαστρονομίας συναντά την γοητεία του θερινού κινηματογράφου.

image00003

Η Αίγλη Ζαππείου, με πάνω από έναν αιώνα ζωής, άνοιξε και πάλι το θερινό σινεμά της στο κέντρο της Αθήνας και μέσα στους κήπους του Ζαππείου. Πλήρως ανακαινισμένο, με υπερσύγχρονο ήχο, αποτελεί ιδανική επιλογή για μία απερίσπαστη εμπειρία θέασης.

image00004

Το Wine is Fine, γνωστό για την παιχνιδιάρικη διάθεσή του και τα εκλεπτυσμένα mini πιάτα γαλλικού στυλ, ενώνει τις δυνάμεις του με την Αίγλη για μια μοναδική βραδιά. Οι δύο Παριζιάνοι και ο Έλληνας που αποτελούν την τριάδα του Wine is Fine, εμπνέονται από τα κρασιά και τους παραγωγούς, χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες. Η εικόνα τους είναι εναλλασσόμενη και δυναμική, ακριβώς όπως το Wine is Fine που πάει θερινό σινεμά!

Οι γαστρονομικές εκδηλώσεις και τα θεματικά δείπνα που σχεδιάζονται με γνώμονα μια 360 εμπειρία, αποτελούν μεγάλη τάση.

Στο μοναδικό καλοκαιρινό vibe του θερινού της σινεμά, η Αίγλη Ζαππείου προσκαλεί το κοινό να απολαύσει την αριστουργηματική ταινία του Φρανσουά Τρυφώ, “Ζιλ και Τζιμ”.  

image00009

Το μενού είναι μυστικό και απόλυτα εμπνευσμένο από την ταινία και τον θρύλο του σινεμά Φρανσουά Τρυφώ. Φυσικά, το κοινό θα μπορεί να γευτεί μια ποικιλία από διαφορετικά, οργανικά κρασιά, αλλά και να προμηθευτεί από το ανανεωμένο μπαρ του σινεμά οτιδήποτε έξτρα θελήσει για να συνοδεύσει την ταινία!

Κλείστε σήμερα το εισιτήριο σας online και απολαύστε μια εμπειρία θέασης που θα αποτελέσει το πιο δροσιστικό talk of the town του Ιουλίου, στη ζεστή Αθήνα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ζιλ και Τζιμ (1962)

Ο Jules, ένας ντροπαλός συγγραφέας από την Αυστρία, και ο Γάλλος φίλος του Jim, γνωρίζουν την Catherine, μια παρορμητική και απόλυτα ελεύθερη στο πνεύμα κοπέλα. Μοιραία, θα δημιουργηθεί ένα ερωτικό τρίγωνο, μποέμικο αλλά και τραγικό ταυτόχρονα, με φόντο την περίοδο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Εισιτήρια: (https://www.more.com/cinema/wine-is-fine-goes-to-aigli-cinema/)

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ: https://www.instagram.com/aiglizappeiou/

Wine is fine: https://www.instagram.com/wineisfine.athens/

Παραγωγή: Θωμαδάκη Μαριάννα, Μπαμπαλίκη Αλεξία

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ