Market

Το Aperol πρωταγωνιστεί στα Sunset DJ Sets του ΚΠΙΣΝ

Κάθε Τετάρτη, από τις 17 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aperol_2-min

Ο Φάρος του ΚΠΙΣΝ γίνεται πορτοκαλί και μας προσκαλεί να απολαύσουμε μοναδικά DJ Sets παρέα με δροσερά Aperol Spritz και θέα το ηλιοβασίλεμα

Το Aperol σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μας προσκαλούν στα πιο καλοκαιρινά Sunset DJ Sets, στη φημισμένη βεράντα του Φάρου. Κάθε Τετάρτη στις 20:00, με θέα το ηλιοβασίλεμα και παρέα με το διάσημο ιταλικό aperitivo, δημιουργούμε τις πιο join the joy στιγμές.

Αγαπημένοι DJ’s της soul, funk και trip hop και electronica σκηνής θα βρίσκονται εκεί, κάνοντας τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα μαγικά.

Ειδικότερα, οι Adamantios (Teranga Beat) και Stivako ανοίγουν δυναμικά τα Sunset DJ Sets με τον χαρακτηριστικό world afro-latin ρυθμό τους. Ο Βασίλης Σεβδαλής (aka Chevy) θα γεμίσει με τη σύγχρονη disco, leftfield house και indie-dance μουσική του τον Φάρο. Το line up συνεχίζεται με τον DJ, παραγωγό, συλλέκτη και ιδιοκτήτη της δισκογραφικής εταιρείας Veego Records, Andreas Mitrelis, που θα εμφανιστεί με groovy και afro style.

Τον Αύγουστο εγκαινιάζει ο Pene, ένας από τους πλέον δραστήριους DJs της Αθήνας, που  στα DJ set του μπορεί να μιξάρει φαινομενικά ασύνδετα μουσικά είδη. Ο γνωστός παραγωγός του Kosmos 93.6, Michalis Kamakas, ανεβαίνει στα decks στις 21/08. Ακολουθεί η Mighty Robot με electro, hip hop, space disco, funk, synths & breaks from outer space επιρροές. Το μουσικό ταξίδι ολοκληρώνεται με την Φώφη Τσεσμελή (aka Fo) και τα electro beats της.

Ο Φάρος του  Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποτελείτο απόλυτο urban summer destination. Με θέα 360˚ από τον Σαρωνικό μέχρι την Ακρόπολη είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσουμε ένα δροσερό Aperol Spritz με αγαπημένα πρόσωπα και μουσικές.

Τα Sunset DJ sets υλοποιούνται με τη χορηγία του Aperol, του αυθεντικού ιταλικού aperitivo και συμβόλου της χαράς. Aperol και χαρούμενες στιγμές με την παρέα πάνε μαζί.

#JoinTheJoy Τετάρτες από 17/07 έως 04/09, στις 20:00

Προγραμματισμένες ημερομηνίες Sunset DJ sets Powered by Aperol

17/07: La Saramuya Picó Sound System feat. Adamantios (Teranga Beat) & Stivako

24/07: Chevy

31/07: Andreas Mitrelis

07/08: Pene

21/08: Michalis Kamakas

28/08: Mighty Robot

04/09: Fo

Φάρος ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα, Είσοδος ελεύθερη

#aperolspritz #jointhejoy #sunsetinaglass

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Instagram: @aperolspritzofficial  Facebook: aperolspritz.grc

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ