Market

Δροσερές Patrón Palomas & Margaritas στην Astir Beach

Η παρουσίαση του concept έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου με ένα λαμπερό sunset cocktail party, που συγκέντρωσε τους πιστούς φίλους της πιο δημοφιλούς τεκίλας στον κόσμο

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5__1_

Φέτος το καλοκαίρι, η No1 super premium τεκίλα στον κόσμο σερβίρει τα αγαπημένα κοκτέιλ Paloma & Margarita στην πιο όμορφη παραλία της Αττικής, την Astir Beach

Καυτή άμμος, πρασινογάλανα νερά, θερινή ραστώνη, instagram-ικά ηλιοβασιλέματα, δροσερή σκιά και τα αγαπημένα «tequila cocktails» της μόδας, Margarita και Paloma, φτιαγμένα με Patrón super premium τεκίλα, είναι ο ονειρεμένος συνδυασμός που βρίσκει κανείς πια στο boho beach lounge της Patrón στο Privilege της πανέμορφης Astir Beach, καλοκαιρινό σημείο συνάντησης για όλη την Αθήνα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσίαση του concept έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη Τρίτη 2 Ιουλίου με ένα λαμπερό sunset cocktail party, που συγκέντρωσε τους πιστούς φίλους της πιο δημοφιλούς τεκίλας στον κόσμο. Ανάμεσά τους ο ράπερ Light και η pop star Josephine, οι τηλεπαρουσιάστριες Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ζενεβιέβ Μαζαρή και Μπέττυ Μαγγίρα, οι mega-influencers Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, και πολλοί άλλοι. 

Η αξέχαστη βραδιά συνεχίστηκε με ατμοσφαιρικό δείπνο με Patrón cocktail pairing στο εστιατόριο Privilege δίπλα στο κύμα, με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο να ανεβαίνει στα decks για ένα dj set-έκπληξη.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δημιουργικά κοκτέιλ με Patrón, τη μάρκα που γνωρίζει καλά τι σημαίνει super premium τεκίλα: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης. Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης με τον χαρακτηριστικό στρογγυλό φελλό, μία προς μία. Και ένα ασίγαστο πάθος από τους περήφανους ανθρώπους της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η εξαιρετική τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να είναι πάντα της ίδιας άψογης ποιότητας.

Μαρία Σολωμού
Μαρία Σολωμού

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν, επιπλέον, την Patrón El Cielo, την τεκίλα της «prestige» κατηγορίας και προϊόν τριπλής απόσταξης για φυσικά γλυκιά γεύση, που ιδανικά πίνεται σκέτη οn the rocks και, αμέσως μετά το περσινό της λανσάρισμα στα hotspots της Μυκόνου, της Ίμπιζα, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, έγινε αμέσως η αγαπημένη της VIP party σκηνής!

H super premium τεκίλα Patrón κυκλοφορεί σε τρεις βασικές παραλλαγές: Silver (κρυστάλλινα διάφανης, απαλή και γλυκιά, με αρώματα φρούτων και πιπεράτη επίγευση), Reposado (παλαιωμένη για τουλάχιστον 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια του ουίσκι από την Αμερική, με αρώματα φρέσκιας αγαύης, βελανιδιάς και επίγευση λουλουδιών και βανίλιας), και Añejo (τουλάχιστον 12 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια από τη Γαλλία για πιο πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις σταφίδας, καραμέλας, βανίλιας και καπνιστές νότες).

Φέτος απολαύστε υπεύθυνα την super premium οικογένεια της Patrón σκέτη, με τόνικ ή σε ευφάνταστες cocktail δημιουργίες στην Astir Beach και κάνετε αυτό το καλοκαίρι μοναδικό! Η Patrón μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά, πιστέψτε μας, όταν λέμε ότι την τελειοποίησε. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ