Market

Το Ούζο Πλωμαρίου «δίνει τον ρυθμό»

«Προκαλεί» και «προσκαλεί» τους λάτρεις του ούζου να γίνουν για λίγο ποιητές /ποιήτριες

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Το  Ούζο Πλωμαρίου «δίνει τον ρυθμό»: «Προκαλεί» και «προσκαλεί» τους λάτρεις του ούζου  να γίνουν για λίγο  ποιητές  /ποιήτριες 

Αυτό το Καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου «προκαλεί» και «προσκαλεί» τους λάτρεις του ούζου  να γίνουν για λίγο  ποιητές  /ποιήτριες και να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους γράφοντας στίχους που θα καταλήγουν στο γνωστό πλέον σλόγκαν του Καλοκαιριού… Γιατί έχει ήλιο!  

Τα βήματα είναι απλά, θα πρέπει οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να αναζητήσουν  το σχετικό post στα Social media του Ούζου Πλωμαρίου https://www.instagram.com/p/C8XEWKOI1AM/?img_index=1 και να μοιραστούν  στα σχόλια το δικό τους  στιχάκι με στόχο να ξεχωρίσει και να τους αναδείξει νικητές.  

Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι εκείνοι που φέτος το καλοκαίρι θα απολαύσουν το αγαπημένο τους ούζο στο  Πλωμάρι της Λέσβου!

Ένα μοναδικό ταξίδι τους περιμένει στην πρωτεύουσα του ούζου για να  γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά του, στο μουσείο Ούζου ο «Κόσμος του Ούζου». Φυσικά, οι πιο ωραίοι στίχοι θα γίνουν stories ενώ οι εμπνευστές τους θα κερδίσουν απολαυστικά δώρα, όπως 2 SUP και φιάλες Ούζου Πλωμαρίου!  

Επομένως, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε  την έμπνευσή σας. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και δύσκολο. Μόνο να δεις την ταινία, ωδή στον ήλιο του Ούζου Πλωμαρίου, μπορείς εύκολα να ταξιδέψεις με τη σκέψη σου στη δική σου καλοκαιρινή ανάμνηση που κρατάς καλά φυλαγμένη στην ψυχή σου. 

Το Ούζο Πλωμαρίου άλλωστε είναι απόλυτα συνδεδεμένο μ’ όλες τις ηλιόλουστες ημέρες που έχουμε ζήσει με αναμελιά και ευγνωμοσύνη.