Market

Η Legendary Food μίσθωσε το ιστορικό κτήριο της «Στοάς Αρσακείου» στο κέντρο της Αθήνας

Μίσθωσε το κτίριο για 35 χρόνια με στόχο τη δημιουργία ενός δυναμικού κόμβου ενδιαφέροντος

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Cushman & Wakefield Proprius: Λειτούργησε ως σύμβουλος μίσθωσης της Legendary Food για τη μίσθωση του «Europa Experience» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εντός του ιστορικού κτηρίου της «Στοάς Αρσακείου» στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Cushman & Wakefield Proprius λειτούργησε ως σύμβουλος μίσθωσης της Legendary Food για τη μίσθωση του «Europa Experience» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εντός του ιστορικού κτηρίου της «Στοάς Αρσακείου» στο κέντρο της Αθήνας. Η Legendary Food μίσθωσε το κτίριο για 35 χρόνια με στόχο τη δημιουργία ενός δυναμικού κόμβου ενδιαφέροντος, που θα επικεντρώνεται στη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τη λιανική αγορά ένδυσης.

Χάρη στη συνεργασία, η Αθήνα γίνεται η 13η πόλη στην Ευρώπη που θα φιλοξενήσει το «Europa Experience», το οποίο δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν με έναν διαδραστικό και καινοτόμο τρόπο την ιστορία και τη λειτουργία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Με τη χρήση πρωτοποριακών εργαλείων & πολυμέσων μπορεί ο επισκέπτης να ενημερωθεί και να βιώσει το πώς συζητούνται και λαμβάνονται αποφάσεις σχετικά με τις προκλήσεις της εποχής μας. Όλες οι επισκέψεις στο Europa Experience θα είναι δωρεάν και διαθέσιμες σε όλες τις 24 επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Παναγιώτης Τριανταφυλλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Legendary Food, σχολιάζει τη συνεργασία: «Η συνεργασία μας με την Cushman & Wakefield Proprius έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και την έλευση του «Europa Experience» στο κτίριό μας στην Αθήνα. Οι ακούραστες προσπάθειές τους ήταν καθοριστικές για αυτή την επιτυχία. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεργασία μας και ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε κι άλλες συμφωνίες.»