Market

All Sports Camp 2024: Μια αθλητική εμπειρία για παιδιά στην «καρδιά» της Αθήνας

Αθλητικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 All Sports Camp 2024: Μια αθλητική εμπειρία για παιδιά στην «καρδιά» της Αθήνας - Αθλητικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. 

Μια ξεχωριστή αθλητική «περιπέτεια» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από τις 17 Ιουνίου έως τις 26 Ιουλίου εκατοντάδες μικροί Αθηναίοι στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. Πρόκειται για το  "All Sports Camp 2024" του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, το οποίο έρχεται να δώσει μια πολύτιμη καλοκαιρινή «ανάσα» σε παιδιά ηλικίας από  6 έως 16 ετών.

Το "All Sports Camp 2024" υπόσχεται μοναδικές αθλητικές δραστηριότητες σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, το οποίο πλαισιώνεται από εξειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής, δασκάλους και νηπιαγωγούς με εμπειρία και γνώση,  καθώς και βοηθητικό εθελοντικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία, να αθληθούν, να παίξουν, να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας παράλληλα νέους φίλους.

Τα παιδιά μπορούν να προσέλθουν από τις 7:30 το πρωί. Οι δραστηριότητες ξεκινούν στις 9:00 π.μ. και διαρκούν μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι. Ωστόσο, η παραλαβή των παιδιών είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί έως τις 16:00 το απόγευμα για την ευκολία των γονέων.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μια «βεντάλια» αθλημάτων, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες που ταιριάζουν στο προφίλ και τις ανάγκες τους. Ο στίβος, η κολύμβηση, το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το Πινγκ Πονγκ, το καράτε, το τένις και η ενόργανη γυμναστική είναι μόνο μερικές από τις αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος. Στον ίδιο καμβά «καμβά» δράσεων υπάρχουν κι άλλες δημιουργικές ασχολίες, όπως ο χορός, η ζωγραφική και το παιχνίδι.

Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προαιρετικές παιδικές εκδρομές, οι οποίες δίνουν στους μικρούς μας φίλους τη δυνατότητα να αλλάξουν παραστάσεις, να έρθουν πιο κοντά με τη φύση, να εξερευνήσουν, να διασκεδάσουν και να έρθουν ακόμα πιο κοντά με τους φίλους τους.

Ο Πανελλήνιος Γ.Σ διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων και ασφαλών εγκαταστάσεων, σχεδιασμένων ειδικά για την άνετη και ασφαλή άσκηση των αθλητικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα, δίνεται μεγάλη έμφαση στην υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Έτσι, υπάρχει συνεχής ιατρική παρακολούθηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες, νοσηλευτική υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης και ένα πλήρως εξοπλισμένο φαρμακείο πρώτων βοηθειών για να παρέχει άμεση βοήθεια και φροντίδα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Τέλος, η διοργάνωση θα έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο γενικής-αστικής ευθύνης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για την προστασία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Αυτά τα στοιχεία βεβαιώνουν τους γονείς και τους συμμετέχοντες ότι οι αθλητικές δραστηριότητες διεξάγονται υπό τις πλέον ασφαλείς συνθήκες και με την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα.