Market

Το παγωτό Goat it από Κρητικό κατσικίσιο γάλα είναι γεγονός

Έκαναν την είσοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, με μία νέα Boutique

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
goat-it

Το παγωτό Goat it από Κρητικό κατσικίσιο γάλα είναι γεγονός - Έκαναν την είσοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, με μία νέα Boutique

Τα παγωτά Goat it από Κρητικό κατσικίσιο γάλα έκαναν την είσοδό τους στο κέντρο της Αθήνας, με μία νέα Boutique, για να χαρίσουν αξέχαστες γευστικές εμπειρίες σε όσους την επισκεφτούν. Το νέο κατάστημα αντικατοπτρίζει πλήρως την αισθητική και το ύφος του brand με ένα concept σύγχρονης φάρμας. Το κατσικάκι, «πρωταγωνιστής» της Goat It, δίνει γεύση στο καλοκαίρι σας και είναι έτοιμο να μοιραστεί με «fun» και «παιχνιδιάρικο» τρόπο, την επιθυμία σας για υγιεινό και ποιοτικό παγωτό, πάντοτε με την υψηλότερη διατροφική αξία. Κάθε κουταλιά παγωτού Goat it που θα γευτείς, είναι ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο αρώματα και χρώματα γεμάτα δροσιά. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά.

gaotit_icecream-05

Το νέο κατάστημα αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν την αγνότητα του Κρητικού κατσικίσιου γάλακτος και ταυτόχρονα την ιδιαιτερότητα της ελληνικής γαστρονομίας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να επιλέξεις ανάμεσα στην πλούσια γκάμα των 24 γεύσεων. Ξεχωρίζουν το δροσερό Γιαούρτι αγριοκέρασο, την πληθωρική Salty caramel, το λαχταριστό Snickers και το κρεμώδες Φιστίκι.

Το μόνο που μένει είναι να επισκεφτείς το κατάστημά μας και να τις «goat it» όλες. Θα ξετρελαθείς με την έντονη γεύση και βελούδινη υφή τους.

Τα παγωτά Goat it μπορείτε να τα βρείτε στις boutique Goat it και σε επιλεγμένα σημεία

GOAT IT BOUTIQUES

  • Βουλής 27, Σύνταγμα
  • Navarino Waterfront Hotel

🌐goatit.gr | Instagram goatit_icecream | Facebook Goat It Ice Cream

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ