Market

7o Φεστιβάλ Πάρου στις 19, 20, 21 Ιουλίου 2024: Έξω στο φως

Τρεις μέρες αφιερωμένες στη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Πάρου, μια γιορτή για τον τόπο και τους ανθρώπους του

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

7o Φεστιβάλ Πάρου στις 19, 20, 21 Ιουλίου 2024: Έξω στο φως - Τρεις μέρες αφιερωμένες στη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Πάρου, μια γιορτή για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Το Φεστιβάλ Πάρου, στην 7η του διοργάνωση μας ξεναγεί στο νησί προβάλλοντας τις διαφορετικές οπτικές του και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε μέσα από μια σειρά δράσεων πολιτισμού.

Έξω στο φως, στο παντοτινό φως!

Στο φως του εκτυφλωτικού ήλιου, στο φως των αστεριών, στο φως της θάλασσας, στο φως του ηλιοβασιλέματος, του φωτεινού ορίζοντα….

Στο φως που αναδεικνύει τα σκοτεινά σημεία, τα κρυμμένα, τα ταπεινά. Στο φως!!!

Καλλιτεχνικές εκθέσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και βιωματικά εργαστήρια, μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες θα οδηγούν τη ματιά και τη σκέψη μας για τρεις μέρες.

Ελεύθερη είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις.

Διοργάνωση: ΑΜΚΕ ΦεστιβάλΠάρου

Συνδιοργάνωση:Περιφέρεια Νοτίου  Αιγαίου-ΔήμοςΠάρου Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού

Μέρος των δράσεων είναι ενταγμένες στην πράξη "Πρόγραμμα πολιτιστικών δράσεων για την ενδυνάμωση της σχέσης της τοπικής κοινότητας της Πάρου με το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον" ενταγμένη στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD-LEADER/Ομάδα Τοπικής Δράσης

«Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε.»/ Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές / Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων / Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020 / Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.