Market

Chillbox: Create Happiness Your Way

Με μήνυμα: «Τη ζωή σου τη φτιάχνεις εσύ», η νέα, ολόφρεσκια καμπάνια της Chillbox

Market News
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Chillbox: Create Happiness Your Way. Με μήνυμα: «Τη ζωή σου τη φτιάχνεις εσύ», η νέα, ολόφρεσκια καμπάνια της Chillbox

Το Chillbox είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για παγωμένο γιαούρτικαι παγωτό, είναι ένα μέρος που εμπνέει το νεανικό κοινό να δημιουργεί στιγμές ευτυχίας όπως θέλει. Είναι το μέρος για να είσαι ο εαυτός σου!

Με μήνυμα: «Τη ζωή σου τη φτιάχνεις εσύ», η νέα, ολόφρεσκια καμπάνια της Chillbox στέκεται δίπλα στις νέες γενιές στηρίζοντας τις επιλογές και την διαφορετικότητα τους, προωθώντας την ατομική τους έκφραση μέσα από μία σειρά απρόσμενων συνδυασμών.

Οι πελάτες μας δημιουργούν το chillbox τους με τον δικό τους τρόπο, χάρη στις απεριόριστες γεύσεις και toppings και δεν προβληματίζονται για τις επιλογές τους. Είναι ελεύθεροι και η ζωή και η ευτυχία τους είναι ένας κενός καμβάς για να γεμίσουν. Ακριβώς όπως το chillbox τους!

Το chillbox τους προτρέπει να εφαρμόσουν το ίδιο σκεπτικό και στην καθημερινότητα τους.

Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings.

Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 40 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό