Market

Ο Guido Daniele με τα Handimals στο AVENUE Mall: Live Hand-Painting & Παιδικά Happenings

Στο AVENUE Mall αυτό το Σάββατο, 29 Ιουνίου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Guido Daniele με τα Handimals στο AVENUE Mall:  Live Hand-Painting & Παιδικά Happenings - Στο AVENUE Mall αυτό το Σάββατο, 29 Ιουνίου

Τον παγκοσμίως γνωστό Ιταλό καλλιτέχνη Guido Daniele υποδέχεται το AVENUE Mall αυτό το Σάββατο, 29 Ιουνίου, για μια μοναδική ζωντανή επίδειξη hand-painting! 

Το event θα πραγματοποιηθεί από τις 11:30 π.μ. έως τις 16:30 μ.μ., και υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Ο Guido Daniele, διάσημος για τις εξαιρετικές του δεξιότητες στη ζωγραφική σώματος, θα δημιουργήσει ζωντανά εκπληκτικά έργα τέχνης Handimals στα χέρια της αγαπημένης Κατερίνας Ζαρίφη και ενός τυχερού νικητή. Οι δύο τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα χέρια τους να μεταμορφώνονται σε αριστουργήματα, καθώς ο Guido θα ζωγραφίζει δύο άγρια ζώα με την μοναδική του τεχνική.

Παράλληλα με τη ζωντανή επίδειξη, μια σειρά από παιδικά happenings θα λάβουν χώρα στο AVENUE Mall. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια, όπου θα ζωγραφίζουν ζωάκια και θα απολαύσουν πολλά διαδραστικά παιχνίδια. Η εκδήλωση είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει διασκέδαση και εκπαίδευση στα παιδιά, με στόχο την ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους, καθώς και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα προστασίας και φροντίδας των ζώων.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά το ταλέντο του Guido Daniele και να συμμετάσχετε στις διασκεδαστικές δραστηριότητες που έχουμε ετοιμάσει για όλη την οικογένεια!

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

  • Ημερομηνία: Σάββατο, 29 Ιουνίου
  • Ώρα: 11:30 π.μ. - 16:30 μ.μ.
  • Τοποθεσία: AVENUE Mall
  • Είσοδος: Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://avenuemall.gr/handimals/.