Market

Τεντόπανα Biotection: Διεθνής καινοτομία από την εταιρία Protection

Υφάσματα σκίασης υψηλής αντοχής από ανακυκλωμένα μπουκάλια, χωρίς τοξικά

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τεντόπανα Biotection: Διεθνής καινοτομία από την εταιρία Protection - Υφάσματα σκίασης υψηλής αντοχής από ανακυκλωμένα μπουκάλια, χωρίς τοξικά

Η αμιγώς ελληνική εταιρία Protection παρουσιάζει τη διεθνή καινοτομία στα υφάσματα σκίασης με την οικολογική σειρά Biotection, η οποία περιλαμβάνει υφάσματα σκίασης υψηλής αντοχής από ανακυκλωμένα μπουκάλια, χωρίς τοξικά.

Για τη διασφάλιση ενός πιο πράσινου μέλλοντος, η εταιρία δημιούργησε τα προϊόντα Biotection, μια απόδειξη της αφοσίωσής της στην αναζήτηση της βιωσιμότητας. Δίνοντας προτεραιότητα σε διαδικασίες με το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και επιλέγοντας ειδικές βιώσιμες πρώτες ύλες η εταιρία Protection δημιούργησε μια σειρά προϊόντων φιλικών τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο, παρουσιάζοντας στο εγχώριο και διεθνές κοινό την πρώτη συλλογή βιώσιμων υφασμάτων σκίασης στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προϊόντα Biotection φέρουν μια σειρά πιστοποιήσεων επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας στη δημιουργία τεντόπανων που σέβονται τον άνθρωπο και τον πλανήτη.

Η εταιρία Protection εμπνέει την αλλαγή και ενισχύει τον βιώσιμο τρόπο ζωής προσφέροντας πρακτικές λύσεις σκίασης τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.